Σήμερα η συναυλία αλληλεγγύης για την Κύπρο στο Γκάζι

12:04 4/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συναυλία αλληλεγγύης για την Κύπρο, παρουσία του Υπουργού Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκου Κενεβέζου, ο οποίος θα βρεθεί στην Αθήνα για το λόγο αυτό, διοργανώνει η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Αθήνας , σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου 2013, και ώρα 8:00 μ.μ., στην «Τεχνόπολη» στο Γκάζι .

Η εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί

με τη στήριξη της Κυπριακής Πρεσβείας, του Σπιτιού της Κύπρου, της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.), της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας (Ε.Κ.Ε.) και της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, έχει σκοπό την διάθεση των εσόδων για την ίδρυση Ταμείου Στήριξης & Αρωγής για τους Κύπριους Φοιτητές της Αθήνας. Το εισητήριο κοστίζει 10 ευρώ και θα διατίθεται στα ταμεία τη μέρα της συναυλίας.

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι: Ελένη Αλεξανδρή, ο Άγγελος Αυγουστή, η Σοφία Βόσσου, η Έλενα Δεληχρήστου, ο Δώρος Δημοσθένους, η Ευριδίκη, οι Ζιγκα Ζαγκ, ο Σταύρος Μιχαλακάκος, η Μαρία Θεοδότου, ο Θανάσης Ιωάννου,η Εύη Καπάταη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Δήμος Μπέκε, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, η Λϋδια Σέρβου, ο Γιώργος Τενζτεράκης, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, η Κέρεν Ταμάμη, η Έλενα Πατρόκλου, ο Δημήτρης Φάκος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ματίνα Πάντζαλη, ο Ραφαήλ Κωνσταντίνου και οι SATISFY.

Keywords
Τυχαία Θέματα