Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος 58χρονου Κύπριου από την Αμερική

12:22 25/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε «πνιγμό δια θαλάσσιου νερού», οφείλεται ο θάνατος του 58χρονου Αλκη Πογιατζή από τη Λευκωσία, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το βράδυ να επιπλέει αναίσθητος σε παραλία της Ορόκλινης.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμο Χρήστο Ανδρέου, από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 58χρονου που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, «χθες γύρω στις οκτώ το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό

Ορόκλινης ότι εντοπίστηκε αναίσθητος άνδρας να επιπλέει κοντά σε κυματοθραύστη στη θαλάσσια περιοχή Ορόκλινης. Ο άνδρας μεταφέρθηκε από λουόμενους στα βράχια του κυματοθραύστη.

Αξιωματικός της αστυνομίας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην περιοχή και άλλοι λουόμενοι παρείχαν στον αναίσθητο άνδρα πρώτες βοήθειες, αλλά αυτός ήταν ήδη νεκρός».

Ακατος της Λιμενικής Αστυνομίας μετέβη στη σκηνή, άνδρες της οποίας παρέλαβαν τη σορό του άτυχου Πογιατζή, τη μετέφεραν στο λιμάνι Λάρνακας και από εκεί με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Πρόσθεσε ότι «η σορός εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών, ο οποίος διαπίστωσε απλά το θάνατο του. Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι ο θανών ήταν 58 χρόνων από τη Λευκωσία, κάτοικος Αμερικής και διέμενε σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην παραλιακή περιοχή Ορόκλινης».

Ανέφερε ακόμα ότι σήμερα το πρωί η Ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή και διαπιστώθηκε ότι «ο θάνατος του 58χρονου προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου νερού».

Keywords
Τυχαία Θέματα