Σε μείωση δόσεων με επανασχεδιασμό δανείων προχωρά η Τράπεζα Κύπρου

18:57 7/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Τράπεζα Κύπρου, με στόχο την έμπρακτη στήριξη των πελατών της, προχωρά στην εφαρμογή επανασχεδιασμού δανείων με ρυθμίσεις μείωσης δόσεων που απευθύνονται τόσο στις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, όσο και προς τους ιδιώτες.

Οι ρυθμίσεις επικεντρώνονται στον επανακαθορισμό δόσεων με ευνοϊκότερους τρόπους αποπληρωμής για καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια όσον αφορά τους ιδιώτες, καθώς και επαγγελματικά δάνεια και δάνεια επαγγελματικής στέγης για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και στη δυνατότητα διαμόρφωσης πολυδανείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας

Κύπρου, σε γενικότερο πλαίσιο οι νέες ρυθμίσεις αφορούν μεταξύ άλλων, επιμήκυνση αποπληρωμής δανείων, κλιμακωτή αύξηση δόσεων, απαλλαγή χρεώσεων για διευθετήσεις και συμβόλαια, ενίσχυση κεφαλαίου κίνησης, αλλά και ενοποίηση υποχρεώσεων σε ένα δάνειο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ρυθμίσεις των δανείων τους, οι πελάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τον προσωπικό τους Λειτουργό Εξυπηρέτησης στο κατάστημα όπου διατηρούν τους λογαριασμούς τους για να ξανασχεδιάσουν μαζί τις δόσεις των δανείων τους.

Ο επανασχεδιασμός των δανείων αφορά όλους τους πελάτες της Τράπεζας Κύπρου, καθώς και τους πελάτες της πρώην Λαϊκής Τράπεζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα