Σε κώμα βρίσκεται ο Robin Gibb των Bee Gees

18:31 15/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Λίγες μέρες ζωής φαίνεται πως έχουν απομείνει στον Robin Gibb των Bee Gees ο οποίος τις τελευταίες ώρες έχει πέσει σε κώμα.

Ο 62χρονος σταρ τα τελευταία χρόνια πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου ενώ αυτές τις μέρες έπαθε πνευμονία. Φίλοι και συγγενείς του Gibb όλη τη νύχτα έμειναν ξάγρυπνοι δίπλα του και προσευχόντουσαν για τη βελτίωση της υγείας

του.

Το τελευταία διάστημα μάλιστα ο τραγουδιστής έδειχνε να είναι αρκετά καλά όμως η πνευμονία που εμφανίστηκε χειροτέρεψε την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με τη Sun, οι γιατροί πιστεύουν πως πρέπει να υπάρχει και δεύτερος όγκος.

Για τον Gibb η μάχη με τον καρκίνο ξεκίνησε το 2010 όταν υποβλήθηκε σε 2 χειρουργικές επεμβάσεις στο παχύ έντερο ενώ ο αδερφός του έφυγε χτυπημένος από την ίδια ασθένεια. Μάλιστα, ο καρκίνος από το παχύ έντερο έκανε μετάσταση στο συκώτι του τραγουδιστή.

Τον προηγούμενο μήνα ο Robin Gibb μίλησε για το χαμό των 2 αδερφών του σε νεαρή ηλικία αλλά και για την ασθένειά του. “Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν όλες οι τραγωδίες που έζησε η οικογένειά μου είναι ένα κόστος που πληρώνουμε για τη φήμη και την περιουσία που αποκτήσαμε”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα