Σε εξέλιξη η συνάντηση του Πρωθυπουργού Σαμαρά με την Tρόικα

20:00 13/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους εκπροσώπους της Τρόικας. Η συνάντηση είχε αρχικά καθοριστεί για χθες αλλά αναβλήθηκε προκειμένου να ακολουθήσουν αρκετές ακόμη συναντήσεις των εκπροσώπων των δανειστών σε διάφορα Υπουργεία.

Κατά την άφιξη της τρόικας, στο πρωθυπουργικό γραφείο παρόντα ήταν τα μέλη του οικονομικού επιτελείου, καθώς και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Ν. Μηταράκης.

Ο

Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά το πέρας της τελευταίας συνάντησης της τρόικα με τους επιτελείς του Υπουργείου του εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, δηλώνοντας ότι υπάρχει περίπτωση ορισμένα από τα ανοικτά θέματα «να κλείσουν σήμερα». Στη συνάντηση αυτή πήραν μέρος, εκτός από τον κ. Στουρνάρα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης και ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου, όπως και ο στενός του συνεργάτης Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα