Προβλήματα τουρισμού της Λάρνακας συζήτησε ο Μητσόπουλος

18:54 19/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας υπό τον Πρόεδρο της Ντίνο Λευκαρίτη με τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Τάσο Μητσόπουλο κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα τα οποία επηρεάζουν την τουριστική ανάπτυξη της Λάρνακας.
Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν το χρόνιο πρόβλημα της υλοποίησης της τρίτης και τέταρτης φάσης του δρόμου Λάρνακας-Δεκέλειας, το πρόβλημα διάβρωσης των παραλιών και

την ανάγκη δημιουργίας κυματοθραυστών στη Λάρνακα και τη φιλελευθεροποίηση πτήσεων από και προς συγκεκριμένους προορισμούς με επικέντρωση στις χώρες της Μέσης Ανατολής.
Υποβλήθηκαν παράλληλα εισηγήσεις για να επιτραπεί η χρήση του Μεσαιωνικού Κάστρου για σκοπούς τέλεσης πολιτικών γάμων καθώς και προτάσεις για βελτίωση των δρομολογίων των δημοσίων μεταφορών ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν και τους τουρίστες, με ιδιαίτερη ανάγκη τη δρομολόγηση απευθείας γραμμής από την πόλη προς τα Λεύκαρα.

Ο κ. Λευκαρίτης εξέφρασε συγχαρητήρια προς τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων για το πρόσφατο επίτευγμα της άρσης των αεροπορικών περιορισμών από τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη και ευχαρίστησε τον κ. Μητσόπουλο για την προώθηση των διαφόρων θεμάτων, πλείστα εκ των οποίων αποτελούν χρόνια ζητήματα που ταλαιπωρούν τη Λάρνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα