Πρόθεση της Lumiere TV να προσφέρει στους μετόχους της τις μετοχές της Telemarketing που κατέχει

12:05 4/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σκοπεύοντας την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του ευρέως επενδυτικού κοινού γενικότερα και των μετόχων της D & M Telemarketing Public Ltd (η «Εταιρεία», η «Telemarketing») ειδικότερα, η Εταιρεία ανακοινώνει ότι έλαβε ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Lumiere TV Public Company Limited

(η «Lumiere»), ότι η τελευταία προτίθεται να προσφέρει το σύνολο των μετοχών της Telemarketing που κατέχει, και οι οποίες ανέρχονται σε 4 εκατομμύρια συνήθεις μετοχές, προς τους μετόχους της Lumiere.

Η προσφορά θα γίνει κατά αναλογία του ποσοστού που ο κάθε μέτοχος κατέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της Lumiere, στην τιμή των €0,003 (0,3 σεντ του Ευρώ) ανά μετοχή της Telemarketing.

Σε συνέχεια των πιο πάνω, η Telemarketing θα αναμένει επίσημη ενημέρωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Lumiere αναφορικά με την πορεία της εν λόγω προσφοράς και θα προχωρήσει σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού μόλις προκύψει κάτι νεότερο.

Σημειώνεται ότι κατά την ημερομηνία της παρούσης, η Lumiere αποτελεί τον μεγαλύτερο άμεσο μέτοχο στο κεφάλαιο της Telemarketing με ποσοστό 52% περίπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα