Προτεραιότητα η απογραφή των οικονομικών του Δήμου

14:06 19/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Τη δέσμευσή του να υλοποιήσει το προεκλογικό του πρόγραμμα και τις προτάσεις του για τη Λευκωσία, έδωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, προσθέτοντας ότι προτεραιότητα του είναι η απογραφή της οικονομικής κατάστασης, η διεκδίκηση για έναρξη των μεγάλων αναπτυξιακών έργων και ο καθαρισμός της πόλης,

Σε δηλώσεις μετά την ανακήρυξή του, ο κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε του δημότες της πρωτεύουσας γιατί η επιλογή τους, όπως είπε, ήταν ξεκάθαρη.

«Δεσμεύομαι να υλοποιήσω το

πρόγραμμα μου και τις προτάσεις μου μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού, με μια σοβαρή και υπεύθυνη οικονομική διαχείριση, με τη συμβολή του ιδιωτικού τομέα και αξιοποιώντας την ΕΕ αλλά πάντοτε σε αρμονική συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο και μαζί σας, τους δημότες της πόλης», ανέφερε.

Ερωτηθείς ποια είναι η προτεραιότητα του ως νέος Δήμαρχος Λευκωσίας, ο κ. Γιωρκάτζης απάντησε πως προτεραιότητα του αποτελούν αυτά που έλεγε προεκλογικά. «Αρχίζουμε με μια απογραφή για να μάθουμε την πραγματική κατάσταση των οικονομικών του Δήμου. Δεν το λέω επικριτικά», συνέχισε, «δεν σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω για να κατηγορήσω, αλλά για βάση, για να ξέρουμε από πού αρχίζουμε και να ξέρουμε τι χρειάζεται να γίνει για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να πάμε».

Όπως εξήγησε ο κ. Γιωρκάτζης, η απογραφή έχει σκοπεύει επίσης στο να γίνει γνωστό πού βρίσκονται οι σχεδιασμοί και η υλοποίηση των μεγάλων αναπτυξιακών έργων του Δήμου. «Πιέζουμε και διεκδικούμε να αρχίσουν τα δημόσια έργα των Δήμων της πόλης μας, όπως το Μέγαρο Πολιτισμού, το νέο αρχαιολογικό μουσείο και 2 του Γενάρη αρχίζουμε να καθαρίζουμε την πόλη μας και να προετοιμαζόμαστε για την Προεδρία της ΕΕ», πρόσθεσε.

Ο κ. Γιωρκάτζης ευχαρίστησε τέλος την οικογένεια του, τη γυναίκα του και τα παιδιά του, καθώς και τους συνεργάτες του για τη στήριξη τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα