Προσπάθεια διαστρέβλωσης δηλώσεων, διαπιστώνει ο Ν. Παπαδόπουλος

18:22 9/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Αντιπρόεδρος και Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) διαπιστώνει, όπως αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση, «μια προσπάθεια διαστρέβλωσης δικών μου δηλώσεων ως επίσης και των δηλώσεων του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Μάριου Καρογιάν, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί και να αναδειχθεί μια ανύπαρκτη διάσταση απόψεων αναμεταξύ μας».

«Επιθυμώ να τονίσω πως καμία διαφωνία δεν υπάρχει από πλευράς μου με τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ», αναφέρει στην γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο

Αντιπρόεδρος και Βουλευτής του ΔΗΚΟ παραθέτει τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ αυτούσιες, ως αυτές κατεγράφησαν από το ΚΥΠΕ, δηλώνοντας ότι «συμφωνώ και ταυτίζομαι πλήρως και αναντίλεκτα με το περιεχόμενο τους».

Οι δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ, σύμφωνα με χθεσινή ανταπόκριση του ΚΥΠΕ έχουν ως εξής: «Κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το ΔΗΚΟ θα στηρίξει τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών του 2013, ο κ. Καρογιάν είπε πως όλο αυτό τον καιρό ήταν πολύ φειδωλός σε δηλώσεις αναφορικά με τις προεδρικές εκλογές, γιατί, όπως εξήγησε, «μπορεί να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν και οι εξελίξεις που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας, οικονομία και πολλά άλλα».

To KYΠΕ μετέδωσε ότι ο κ. Καρογιάν, είπε πως «το ΔΗΚΟ εντός των επόμενων ημερών θα συζητήσει την όλη κατάσταση αφού στάθμισε και σταθμίζει όλα τα δεδομένα και κάνει τη δική του ανάλυση, και στο τέλος θα τοποθετηθεί καθαρά και με την πρέπουσα επιχειρηματολογία. Αρα λοιπόν να μην ανησυχούν, θα έχουν την απάντηση αλλά και τη θέση του ΔΗΚΟ πολύ γρήγορα».

Ερωτηθείς, ο κ. Καρογιάν, σύμφωνα με την χθεσινή ανταπόκριση του ΚΥΠΕ, εάν θα υπάρξει συνάντηση του ΔΗΚΟ με τον ΔΗΣΥ, απάντησε «το κάθε πράγμα στην ώρα του. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εξάντληση της στάθμισης των δεδομένων που γίνονται από τα συλλογικά όργανα του κόμματος. Το ΔΗΚΟ όπως πάντοτε ξέρει να λαμβάνει ευθύνες, ξέρει να παίρνει αποφάσεις και ξέρει και να τις στηρίζει», παραθέτει στην γραπτή του δήλωση ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα