Προσφορά τροφίμων Νεολαίας ΕΥΡΩΚΟ στο κοινωνικό παντοπωλείο Αρχιεπισκοπής

11:59 18/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την πεποίθηση του ότι ο Κυπριακός λαός θα βγει πολύ σύντομα από τα φοβερά οικονομικά αδιέξοδα στα οποία βρίσκεται σήμερα, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Ο Αρχιεπίσκοπος που μιλούσε ύστερα από την παράδοση τροφίμων, τα οποία συνέλεξε η Νεολαία του ΕΥΡΩΚΟ για το κοινωνικό παντοπωλείο της Αρχιεπισκοπής, είπε ότι η επιθυμία της Εκκλησίας είναι να μην πεινάσει κανείς σε αυτό τον τόπο.

Ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης

σε δηλώσεις του εξήρε την προσπάθεια της Εκκλησίας μας “για άλλη μια φορά να σταθεί στις δυσκολίες της κυπριακής κοινωνίας, του κυπριακού Ελληνισμού”.

Προσφέρουμε αυτά τα λίγα, σημείωσε, για να δώσουμε το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να προσφέρουμε.

“Το βασικότερο είναι ότι για άλλη μια φορά η Εκκλησία της Κύπρου είναι δίπλα στον Κυπριακό λαό, όπως το κάνει για αιώνες τώρα”, πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της Νεολαίας του ΕΥΡΩΚΟ Ανδρέας Τηλεβάνος είπε ότι “τα λίγα αυτά τρόφιμα δίνει το μήνυμα ότι όλοι πρέπει να προσφέρουμε στις δύσκολες στιγμές που περνά ο κυπριακός Ελληνισμός”.

Ευχαριστώντας το ΕΥΡΩΚΟ και την Νεολαία του κόμματος για την ευαισθησία που έχουν, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος είπε πως “ο λαός μας είναι ένας υπέροχος λαός κι είναι συγκινητική η συμπαράσταση του λαού”.

Είπε ότι δεν το συγκινεί τόσο η προσφορά των πλουσίων αλλά αυτά που δίνει ο απλός άνθρωπος από το υστέρημα του.

“Ολος ο λαός μας έχει μια ευαισθησία και σε αυτή την στιγμή συμπαρίσταται της Εκκλησίας που έχει δηλώσει ότι η επιθυμία της είναι να μην πεινάσει κανείς σε αυτό τον τόπο”, ανέφερε.

“Αυτή είναι η προσπάθεια μας, αυτός είναι ο στόχος μας, και πιστεύω με τέτοιο λαό που έχουμε θα βγούμε πολύ σύντομα από τα φοβερά οικονομικά αδιέξοδα”, συμπλήρωσε.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων για την προσφορά τους προς την Εκκλησία.

Αναφερόμενος στον Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ, είπε πως η σημερινή προσφορά τροφίμων “δείχνει την ευαισθησία και αγάπη του προς τον λαό και την στήριξη προς την προσπάθεια της Εκκλησίας”.

(ΚΥΠΕ/ΜΑΝ/ΓΧΡ)

Keywords
Τυχαία Θέματα