Προσφορά συσσιτίου σε 150 οικογένειες της επαρχίας Πάφου

16:27 21/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Λέσχη Εθελοντών « Αλληλεγγύη» στην Πάφο, ο Οικονόμος Στυλιανός Σοφοκλέους και ευαισθητοποιημένοι εστιάτορες της Πάφου ξεκίνησαν σήμερα την προσπάθεια σίτισης άπορων οικογενειών της Πάφου. Η προσφορά συσσιτίου σε 150 οικογένειες της επαρχίας Πάφου έγινε στο οίκημα που στεγάζεται η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη μέχρι την εξεύρεση χώρου ώστε να εξυπηρετηθούν οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα σε τακτική βάση.

Ο Οικονόμος

Στυλιανός Σοφοκλέους και πρωτεργάτης της ιδέας ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι 450 μερίδες έτοιμου φαγητού που προσφέρθηκαν σε 150 άπορες οικογένειες στις 12 σήμερα το μεσημέρι συσκευάστηκαν σε πακέτα στα εστιατόρια της επαρχίας και κατανεμήθηκαν στις άπορες οικογένειες από το οίκημα της Λέσχης Εθελοντών.

Σύμφωνα με τον πάτερ Στυλιανό για την προσφορά συσσιτίου εργάστηκαν 10 ευαισθητοποιημένοι εστιάτορες της επαρχίας που από την αρχή επέδειξαν ενθουσιασμό να προσφέρουν με τον τρόπο τους στους συνανθρώπους τους. Πρόκειται είπε ο πάτερ Στυλιανός για μια συλλογική προσπάθεια που θα προσφέρει φαγητό σε καθημερινή βάση. Το συσσίτιο προς το παρών θα προσφέρεται κάθε μεσημέρι Πέμπτης. Αυτή η προσπάθεια συνέχισε πρέπει να βρει υποστηρικτές , «το έργο να εκτιμηθεί από όλους και ο καθένας να προσφέρει με τον οποιονδήποτε τρόπο στην αύξηση της ημέρας του συσσιτίου».

Ο πρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών « Αλληλεγγύη» στην Πάφο και αντιπρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου Γιώργος Σοφοκλέους ανέφερε πως οι μερίδες φαγητού θα προσφέρονται στις οικογένειες από το οίκημα της Λέσχης Εθελοντών για δύο περίπου μήνες . Ο κ Σοφοκλέους εκτίμησε πως αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί στο μέλλον επί τακτικής βάσης, ούτως ώστε να μαγειρεύεται καθημερινά φαγητό και να μπορέσει ο καθένας που έχει το πρόβλημα του να αποτείνεται στον Οικονόμο Στυλιανό Σοφοκλέους και η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη.

Keywords
Τυχαία Θέματα