Πρόκληση ζημιών από ρίψη πυροβολισμών κατά την έλευση του νέου έτους

12:06 1/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Καταγγέλθηκε σήμερα στην Αστυνομία, από κάτοικο Λεμεσού, ότι γύρω στις 2.45 τα ξημερώματα, επιστρέφοντας στην οικία του, διαπίστωσε ότι προκλήθηκε ζημιά στο γυαλί της πόρτας της κουζίνας, ενώ στο πάτωμα εντόπισε και μια βολίδα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία από εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν, ότι η ζημιά προκλήθηκε από ρίψη πυροβολισμών, οι οποίοι ρίφθηκαν κατά την έλευση του νέου έτους.

Η ζημιά που προκλήθηκε ανέρχεται στα 50 ευρώ περίπου, ενώ η βολίδα παραλήφθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας για περαιτέρω εξετάσεις.

Το ΤΑΕ

Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Επίσης, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από τεχνικό ιδιωτικής εταιρίας, ότι λίγο μετά τα μεσάνυκτα, έλαβε ειδοποίηση ότι σε τρεις υποσταθμούς της εν λόγω εταιρίας, υπήρχε βλάβη.  Από εξετάσεις που έκανε ο ίδιος διαπίστωσε, ότι η βλάβη οφειλόταν σε ζημιά που προκλήθηκε σε οπτικό καλώδιο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου έκαναν επιτόπιες εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι η ζημιά προκλήθηκε από τη ρίψη πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο.

Η ζημιά που προκλήθηκε ανέρχεται στα 800 ευρώ περίπου, ενώ στη σκηνή εντοπίστηκαν φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα