Πρόεδρος ΕΥΡΩΚΟ: Πολλοί ανησυχούν για τη συνάντηση του ενδιάμεσου χώρου

18:02 11/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αλλοι ανησυχούν “μήπως και τα βρούμε” και άλλοι “μήπως και δεν τα βρούμε”, ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Δημήτρης Συλλούρης, σχολιάζοντας δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στη συνάντηση των τεσσάρων κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου.

Ο κ. Συλλούρης, ο οποίος προέβη σε δηλώσεις στο πλαίσιο επίσκεψης του στο Παιδιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού ενόψει των εορτών του Πάσχα, ανέφερε ότι «είναι βέβαιο πλέον ότι μετά την επιτυχημένη συνάντηση των τεσσάρων κομμάτων, αλλά και το ενδιαφέρον της κοινωνίας ώστε

να βρεθεί τρίτος δρόμος, παρά πολλοί ανησυχούν μήπως και τα βρούμε και αφήνουν αυτά τα δημοσιεύματα προς διάφορες κατεύθυνσεις”.

“Εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτούς που ανησυχούν μήπως και δεν τα βρούμε και αυτοί είναι περισσότεροι και είμαι βέβαιος ότι θα τους ικανοποιήσουμε”, είπε.

“Καμιά καθυστέρηση δεν υπάρχει. Εχουμε συμφωνήσει, πριν το τέλος του Απρίλη θα τελειώσουμε το πρόγραμμα και μετά από εκεί θα συζητήσουμε και υποψήφιο», είπε.

Μιλώντας για την επίσκεψη, ανέφερε ότι σκοπός της επίσκεψης τόσο του ιδίου αλλά όσο και άλλων μελών του κόμματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού «είναι να δώσουμε κάποια μικρά δωράκια στα παιδιά που είναι εδώ και δεν θα είναι στο σπίτι τους να γιορτάσουν την Ανάσταση, με την ελπίδα ότι δίνουμε ένα μήνυμα αλλά ταυτόχρονα μια μικρή ανακούφιση και στους γονείς και στους συγγένειες και στα παιδιά».

Ο κ. Συλλούρης ευχήθηκε “Καλό Πάσχα” στους ασθενείς που τέτοιες ημέρες βρίσκονται στο κρατικό νοσηλευτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα