Πρεμιέρα για το «Dansing for you» του Mega Κύπρου !Ο Μουρατίδης και οι κόντρες του σε όλο τους το μεγαλείο!ΒΙΝΤΕΟ

08:02 2/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Και εκεί που η ελληνική τηλεόραση προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να συμμαζέψει τα προγράμματα του και να μειώσει στον μέγιστο βαθμό τα budget των εκπομπών που βγαίνουν στον αέρα, στην κυπριακή τηλεόραση συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Νέες σειρές ,νέες εκπομπές, σόου έχουν θέση στην τηλεόραση της Κύπρου.

Μπορεί στον Αντ1 Ελλάδος να  μας έσκασαν εδώ και 1 χρόνο με το τι θα γίνει επιτέλους με το  “Dancing with the stars” θα βγει η δεν θα βγει στον αέρα,

το  Mega Κύπρου όμως  προχώρησε και έβγαλε στον αέρα χθες τον δεύτερο κύκλο του φιλανθρωπικού σόου « Dansing for you».

Παρουσιάστρια του σόου η Χριστιάνα Αριστοτέλους.Η έναρξη του σόου έγινε με την Αριστοτέλους επιδεικνύοντας τις χορευτικές της ικανότητες.

Μα κορίτσι  μου τι το ήθελες τον Μουρατίδη στην εκπομπή και να συνυπάρχει μάλιστα στην κριτική επιτροπή με την Δρούτσα; Πάει ποιος θα ασχολείται μαζί σου !

Αναμφισβήτητα αυτός που έκλεψε την παράσταση με τα καυστικά του σχόλια ήταν ο Νίκος Μουρατίδης , που μας πήγε πίσω στον χρόνο λες και βλέπαμε Fame story  X factor.Μπορεί να μην έχει δίπλα του τον «αγαπημένο» του Γιώργο Θεοφάνους αλλά την θέση του πήρε η Εύη Δρούτσα όπου διαπληκτίστηκαν έντονα.

Κόντρα υπήρχε και με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, την οποία  ο Νίκος Μουρατίδης προέτρεψε να περιοριστεί στον ρόλο της παρουσιάστριας, υπονοώντας τα σχόλιά της τύπου “υπέροχοι” με το που τέλειωναν την εμφάνιση τους τα ζευγάρια  περιττά. Η  παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία και  ανταπέδωσε τα “καρφιά”  της στον Μουρατίδη λίγο αργότερα, όταν, με τη σειρά της, παρακάλεσε τον Νίκο Μουρατίδη να αφήσει εκτός κριτικής το ενδυματολογικό μέρος των εμφανίσεων.

Και να΄ταν μόνο αυτά. Η ένταση  δεν έλεγε να κοπάσει με τίποτα, αφού ο Μουρτίδης δεν άφηνε καρφίτσα να πέσει κάτω .Σχολίαζε τα πάντα  και ειδικά  το μεγάλο  ατόπημα της παρουσιάστριας να αναφερθεί στο γεγονός ότι οι διαγωνιζόμενοι Κατερίνα Αγαπητού και Λάζαρος Κόντοζης έκαναν πρόβα μέσω τηλεφώνου την ώρα που η πρώτη οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο.  Ο Νίκος Μουρατίδης το θεώρησε μέγα σφάλμα διότι μπορούσαν να προκαλέσουν ατύχημα.

Η παρουσιάστρια όμως δεν γλίτωσε ούτε από τα πυρά της Εύης Δρούτσα. Αχ Χριστιάνα μου Χριστιάνα μου τι σου΄μελλε να πάθεις φέτος. Νόμιζες πως θα έχεις εσύ τον έλεγχο αμ δε όμως! Η Δρούτσα   έκανε παράπονα για το ότι οι συνάδελφοί της στην κριτική επιτροπή μιλούν από μόνοι τους, χωρίς η Χριστιάνα να τους απευθύνει το λόγο. Η παρουσιάστρια έδειξε για λίγο  φανερά τον εκνευρισμό της αλλά σύντομα βρήκε το  γέλιο της.

Κόλαση το «Dansing for you» κόλαση!!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα