Πώς να αποτοξινωθείτε σε ένα σαββατοκύριακο

07:55 20/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αν νιώθετε συνεχώς κουρασμένοι, κι έχετε πονοκεφάλους, αν το δέρμα σας είναι άτονο και θαμπό, τότε, ρίξτε μια ματιά σε όσα ακολουθούν. Πιθανόν ο οργανισμός σας να σας χτυπάει το… καμπανάκι της αποτοξίνωσης που θέλει, κι εσείς δεν το καταλαβαίνετε.

Η έννοια της αποτοξίνωσης συνήθως αφορά την προσπάθεια μέσω της ειδικής διατροφής να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας να απαλλαγεί από το τοξίνες που έχει συσσωρεύσει και τον εμποδίζουν να λειτουργήσει ομαλά. Αίσθημα κόπωσης, πονοκέφαλοι, “βαρύ κεφάλι”, υπνηλία, ακεφιά, πρήξιμο στα πόδια, στην κοιλιά και στα βλέφαρα, θαμπάδα στο δέρμα και τα μαλλιά

είναι μερικές από τις ενοχλητικές συνέπειες της συσσώρευσης τοξινών στο σώμα. Οι ουσίες αυτές συσσωρεύονται κυρίως στο λιπώδη ιστό μας, αλλά είναι παρούσες σε όλους τους ιστούς. Το σώμα μας, προσπαθεί να απαλλαγεί από αυτές, μέσα από τα διάφορα απεκκριτικά όργανα (κυρίως το συκώτι, το έντερο, τα νεφρά και το δέρμα) και τους μηχανισμούς που διαθέτει. Σήμερα, όμως, λόγω της κακής διατροφής, της ρύπανσης, του αυξημένου στρες, των τοξικών που υπάρχουν στο περιβάλλον και της ηλεκτρομαγνητικής επιβάρυνσης, η φυσική αυτή διαδικασία του οργανισμού επιβραδύνεται. Μάλιστα, τα τελευταία 130 χρόνια έχουν δημιουργηθεί 100.000 νέα συνθετικά χημικά, από τα οποία μόνο τα 25.000 θεωρούνται σχετικά ασφαλή.

Γιατί χρειαζόμαστε αποτοξίνωση;

Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία αποβάλλονται οι ….

Διαβάστε περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα