Πωλούσε κλοπιμαίες αγγλικές χρυσές λίρες

14:23 13/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Γύρω στις 3.30μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν σωματική έρευνα σε 22χρονο κάτοικο Λάρνακας, που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο στη Λάρνακα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 19 μικρές χρυσές αγγλικές λίρες και μια μεγάλη χρυσή αγγλική λίρα.

Ο 22χρονος, αφού δεν έδωσε λογικές και ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα πιο πάνω, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Μετά από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και από έλεγχο

που διενήργησαν οι γονείς του 22χρονου, στο χρηματοκιβώτιο της οικίας τους, διαπιστώθηκε ότι από αυτό είχαν κλαπεί 50 μικρές χρυσές αγγλικές λίρες και 38 μεγάλες, συνολικής αξίας €15,000 περίπου.

Ανακρινόμενος ο 22χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και ότι πώλησε μέρος των κλοπιμαίων σε δύο καταστήματα αγοράς χρυσού στη Λάρνακα, εισπράττοντας συνολικά το ποσό των €7,300 περίπου.

Ο 22χρονος επανασυνελήφθη με δικαστικό ένταλμα για τα αδικήματα της κλοπής από κατοικία και της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα