Πολλοί Παφίτες έμειναν στο σπίτι τους τα Χριστούγεννα

10:26 26/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στο σπίτι τους πέρασαν οι περισσότεροι κάτοικοι της Πάφου τις γιορτές των Χριστουγέννων, εκτίμησε ο πρόεδρος του συνδέσμου κέντρων αναψυχής Πάφου Νεόφυτος Θρασυβούλου.

Ο κ. Θρασυβούλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως ο αριθμός των κρατήσεων στα κέντρα αναψυχής για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ήταν μειωμένος. Όσον αφορά τους ξένους τουρίστες που επισκέπτονται αυτές τις μέρες την Πάφο, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως οι πλείστοι έκλεισαν τις διακοπές τους στις ξενοδοχειακές μονάδες με πακέτα all inclusive. Πρόσθεσε ωστόσο,

πως η νεολαία και κυρίως οι φοιτητές που επέστρεψαν στην Πάφο για τις γιορτές βελτίωσαν την κίνηση στα καφεστιατόρια.

Κληθείς να σχολιάσει τις τιμές στα κέντρα αναψυχής, ο κ Θρασυβούλου ανέφερε πως αυτές κυμάνθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα από την περσινή περίοδο. Ενδεικτικά ανέφερε πως οι τιμές για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κυμάνθηκαν από 15 έως 30 ευρώ το άτομο σε κέντρο με ζωντανή μουσική, και πρόσθεσε πως οι επιχειρηματίες των κέντρων αναψυχής έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής.

Ο κ. Θρασυβούλου αναφέρθηκε ακόμη στην ανάγκη λήψης μέτρων για τόνωση τόσο της επισιτιστικής βιομηχανίας όσο και της τουριστικής και συμπλήρωσε πως ο σύνδεσμος κέντρων αναψυχής εκτιμά πως επιβάλλεται πάγωμα στην λειτουργία νέων κέντρων αναψυχής λόγω του μεγάλου αριθμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα