“Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2012″ στο Δήμο Κ. Πολεμιδιών

15:59 3/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Συνέχεια στην τέχνη και τον πολιτισμό δίνει και το φθινόπωρο ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών, αφού μετά την επιτυχία του “Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2012″, φέρνει στους δημότες και γενικότερα τους κατοίκους της Λεμεσού, το “Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2012″.

Ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Γιώργος Γεωργίου, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2012», τόνισε τις δεσμεύσεις του ιδίου και του Δημοτικού συμβουλίου για περισσότερη Τέχνη και Πολιτισμό, για περισσότερη ποιότητα ζωής.

“Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, η Παιδεία

και ο Πολιτισμός είναι η μόνη οδός για να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια και εμείς συνεχίζουμε παρ’ όλες τις οικονομικές αντιξοότητες, δίνοντας συνέχεια και διάρκεια σε ό,τι ομορφαίνει τη ζωή του πολίτη”, συμπλήρωσε.

Το “Πολιτιστικό Φθινόπωρο 2012″ του Δήμου Κ. Πολεμιδιών, ξεκινά με μουσικοχορευτική βραδιά με τον Πολιτιστικό όμιλο “Νέοι Ορίζοντες”, την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο της εκκλησίας Αγ. Ιωάννη και ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι, μια μεγάλη βόλτα στην Ελλάδα, στα έθιμα και παραδόσεις του ελληνισμού.

Ακολουθεί, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, η συναυλία «Στα ψηλά τα παραθύρια φυσάει τ’ αεράκι» με το μουσικό σχήμα Κούλλη Θεοδώρου, στο Δημοτικό Υπαίθριο Θέατρο “Μάριος Τόκας”, ενώ την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στο ίδιο χώρο, θα δοθεί θεατρική παράσταση του έργου “Η Γιαλλουρού” από το Σατιρικό Θέατρο.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, επίσης στο Δημοτικό Υπαίθριο Θέατρο “Μάριος Τόκας” θα πραγματοποιηθεί φιλαρμονικό φεστιβάλ , με ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των πνευστών και κρουστών με κλαρίνα.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου με χορωδιακή συνάντηση στο χώρο του Δημοτικού Υπαίθριου Θεάτρου “Μάριος Τόκας”.

Όλες οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 20:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα