Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΥΚΛΟΣ Έλληνας που λατρεύτηκε όσο λίγοι έχει σήμερα γενέθλια;

11:26 28/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είναι από τα γνήσια αρσενικά. Σήμερα έχει τα γενέθλια του και είπαμε να του κάνουμε ένα αφιέρωμα ,ειδικά σε μια εποχή που οι γυναίκες υποστηρίζουν πως «οι άντρες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο», το συγκεκριμένο αρσενικό εξακολουθεί να ξεχωρίζει στο κυνήγι του ωραίο φύλου. Έκανε χιλιάδες γυναικείες καρδιές πότε να ραγίσουν και πότε να ονειρευτούν μια νύχτα στην αγκαλιά του. Ο Μάνος Πανταζής έγραψε και γράφει τη δική του ιστορία ως καρδιοκατακτητής, με άπειρα γυναικεία «θύματα» και σχέσεις

που κάποιες ήρθαν στο φως προκαλώντας και κάποιες άλλες έμειναν κρυφές, αλλά με τον καλλιτεχνικό κόσμο να βοά για τις «επιδόσεις» του σε ερωτικό επίπεδο.

Ποιος να ξεχάσει την περιβόητη σχέση του με την τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου και την ίδια να δηλώνει σε εξώφυλλο περιδικού στις 24/01/1997 “Τα’χω με τον πιο ωραίο Έλληνα”!
Η Άντζυ Σαμίου δηλώνε, χωρίς φόβο και πάθος μέσω του εξωφύλλου, ότι είχε βάλει στο… μάτι τέσσερα χρόνια τον Μάνο Παντάζη και ήταν σούπερ ευτυχισμένη που τον κατέκτησε!

Μάλιστα ο Μάνος έιχε συμμετέχει σε μερικά από τα video clip της τραγουδίστριας ένα από αυτά “Το πες μου γιατί”. Την εποχή του το συγκεκριμένο video clip έπαιζε κάθε μέρα επί μήνες!!

Και επειδή κάποιοι έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ απολαύστε τον Έλληνα θεό της πασαρέλας, αποδεικνυοντας πως ότι νέα φρούτα- επακολούθησαν της πορείας του ….αυτά που έκανε ο Μάνος δεν τα βλέπουν ούτε με… κυάλια!
Χρόνια πολλά Μάνο!

Keywords
Τυχαία Θέματα