Πνιγμός η αιτία θανάτου του 18χρονου στην Αγία Νάπα

13:02 28/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, ο θάνατος του 18χρονου από τη Σλοβακία, που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή «θαλασσινές σπηλιές» στην Αγία Νάπα.

Σήμερα διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου 18χρονου η νενομισμένη νεκροτομή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Όπως ανέφερε στο

ΚΥΠΕ ο κ. Σοφοκλέους, διενήργησε νεκροτομή στη σορό νεαρού Σλοβάκου και πρόσθεσε ότι «ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό. Από τη σορό έχουν ληφθεί δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις».

Ο νεαρός βρέθηκε χθες γύρω στις 12.50 το μεσημέρι να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή «θαλασσινές σπηλιές» στην Αγία Νάπα, περιοχή, η οποία είναι βραχώδης. Με τη βοήθεια ναυαγοσωστών του Δήμου Αγίας Νάπας μεταφέρθηκε στο λιμανάκι και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι ήταν νεκρός.

Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους σε συνεργασία με την Αστυνομία διενήργησε αυτοψία χθες αυτοψία στη σκηνή και αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, στην πλάτη του 18χρονου εντοπίστηκαν αρκετά γδαρσίματα.

Αρχικά η Αστυνομία δεν γνώριζε την ταυτότητα του νεκρού αλλά αργά το βράδυ ο 18χρονος αναγνωρίστηκε από φίλο του, ο οποίος τον αναζητούσε από την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα