Πνιγμός 52χρονου σε παραλία στους Τάφους των Βασιλέων

14:57 23/2/2014 - Πηγή: OnlyCY


Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για 52χρονο από τη Βουλγαρία, που διαμένει με την οικογένεια του μόνιμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λήφθηκε πληροφορία ότι θεάθηκε από ερασιτέχνες ψαράδες της περιοχής ένα πρόσωπο στη θαλάσσια περιοχή ξενοδοχείου στους Τάφους των Βασιλέων να επιπλέει αναίσθητο.

Μέλη της Λιμενικής Αστυνομίας μετέβησαν με σκάφος στη θαλάσσια περιοχή και με τη συνδρομή δυτών εντόπισαν τον άτυχο 52χρονο, τον οποίο ανέσυραν και στη συνέχεια μετέφεραν στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Ακολούθως, ασθενοφόρο που έσπευσε στο Λιμανάκι

της Κάτω Πάφου μετέφερε τον 52χρονο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Η Αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Με τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο, αναμένεται να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του Γκιόργκι Γιοργκίεβ, 52 ετών, από τη Βουλγαρία, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Νίκο Τσαπή.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, στις 12:00 σήμερα ψαράς εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή στους Τάφους των Βασιλέων στην Κάτω Πάφο ένα πρόσωπο που φορούσε στολή δύτη να επιπλέει αναίσθητο.

Όπως είπε, αμέσως ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αστυνομία, η οποία μετέφερε το αναίσθητο πρόσωπο στο Λιμανάκι της Κάτω Πάφου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 52χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος ασχολείτο με το ψάρεμα με τη χρήση ψαροτούφεκου.

Ο 52χρονος ψαροτουφεκάς δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις και εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα