Πικραμμένος: Υποβλήθηκαν γόνιμες προτάσεις από πολιτικούς αρχηγούς

21:32 21/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των επαφών του με τους πολιτικούς αρχηγούς στην Αθήνα, ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, της Ελλάδας, Παναγιώτης Πικραμμένος σημείωσε σε δήλωσή του ότι συζητήθηκε η διενέργεια των προσεχών βουλευτικών εκλογών και ενημέρωσε τους αρχηγούς των κομμάτων για τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου διαπίστωσε

πλήρη προετοιμασία για τη διενέργεια των εκλογών.

Οπως σημείωσε ο κ. Πικραμμένος, συζητήθηκαν και δευτερεύοντα θέματα, σημειώνοντας ωστόσο ότι «κυρίως απηύθυνα έκκληση στους πολιτικούς αρχηγούς για τη συμπίεση του εκλογικού κόστους, και χαίρομαι γιατί βρήκα πλήρη ανταπόκριση στην έκκλησή μου αυτή».

Το δεύτερο θέμα το οποίο συζήτησε ο Ελληνας Πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς ήταν η μετάβασή του στην Ατυπη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη (23/5) στις Βρυξέλλες, με τον κ. Πικραμμένο να σημειώνει ότι τους υπέβαλε τις σκέψεις του.

«Χαίρομαι επίσης να πω ότι υπεβλήθησαν από όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς αρχηγούς γόνιμες προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Προτάσεις τις οποίες θα μελετήσουμε, ώστε η ελληνική παρουσία να γίνει αισθητή και αποτελεσματική», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα