Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για οπλοφορία προς πρόκληση τρόμου

09:34 8/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε δύο συλλήψεις, πατέρα και γιου, προχώρησε η αστυνομία Πάφου σε σχέση με υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, οπλοφορία προς πρόκληση τρόμου και επίθεση.

Τη υπόθεση εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Κελοκεδάρων, ύστερα από καταγγελία 42χρονου από τα Κελοκέδαρα.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 42χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ενώ ασχολείτο χθες με εργασίες στο

σπίτι του, δύο αυτοκίνητα πέρασαν απ’ έξω. Στο ένα επέβαινε νεαρό πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καταγγέλοντα, πριν από λίγες ημέρες είχε επιτεθεί στον πατέρα του για διαφορές στα κοπάδια και στο δεύτερο όχημα επέβαινε ως συνοδηγός ο πατέρας του 28χρονου.

Όταν ο 42χρονος πλησίασε τον 28χρονο για να του ζητήσει τον λόγο, προκλήθηκε ένταση και διαπληκτισμός στην οποία συμμετείχε και ο πατέρας του νεαρού.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός ζήτησε από ένα από τα πρόσωπα που τον συνόδευαν να του δώσει το όπλο που είχε στο όχημα του, με το οποίο φέρεται να απείλησε τον παραπονούμενο.

Η αστυνομία προχώρησε χθες στην 19:00 το απόγευμα στη σύλληψη του 28χρονου και του πατέρα του. Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο αστυνομικός σταθμός Κελοκεδάρων εξετάζει την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα