Π. Καμμένος: Ενωμένος ο Ελληνισμός θα ξεφύγει από την «ξένη κατοχή» των μνημονίων

12:50 2/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την ευχή ότι η Κύπρος θα καταφέρει να μην εμπλακεί «στη λογική των Μνημονίων και της πολιτικής που επιβάλλει η γερμανική επικυριαρχία στην Ευρώπη», εξέφρασε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος έγινε σήμερα το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη,

συνοδεία κομματικής αντιπροσωπείας.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της ημίωρης περίπου συνάντησης, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Καμμένος είπε ότι και ο Ελληνισμός της μητροπολιτικής Ελλάδας «θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της απεμπλοκής της Κύπρου από αυτό τον εκβιασμό».

«Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η λύση της απεμπλοκής και το μήνυμα θα είναι ο Ελληνισμός ενωμένος να καταφέρει να φύγει και από αυτή την ξένη κατοχή, τη γερμανική κατοχή» είπε.

Ανέφερε επίσης ότι «σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα για την Κύπρο και για τον Πρόεδρο», ενώ πρόσθεσε ότι η αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετέφερε στον Πρόεδρο Αναστασιάδη τη στήριξη του ελληνικού λαού.

Ανέφερε ότι ο λαός στην Ελλάδα επί τρία χρόνια «ζει μέσα στην απειλή των Μνημονίων, στην ξένη κατοχή της Τρόικας, στην πολιτική της κ. Μέρκελ που έχει φέρει τον ελληνικό λαό σε πλήρη εξαθλίωση, την οικονομία σε ύφεση». Συνέχισε, λέγοντας ότι έχει καταφέρει να δημιουργήσει 1,8 εκ. ανέργους στην Ελλάδα, 4,5 χιλιάδες αυτοκτονίες, καθώς και επιχειρήσεις που κλείνουν.

Είπε επίσης ότι «με το καλημέρα της ανάληψης των καθηκόντων από τον Πρόεδρο [Αναστασιάδη] ξεκίνησαν με απειλές και με εκβιασμούς», πρόσθεσε όμως ότι η κατάσταση είναι αρκετά διαφορετική.

Είπε τέλος ότι είναι άδικο να σχεδιάζουν κάποια κέντρα αποφάσεων με ψεύτικα στοιχεία – όπως κάνουν και στην Ελλάδα με τα στατιστικά στοιχεία του δημοσιονομικού χρέους – στοχοποιώντας δύο τράπεζες και προσπαθώντας να εγκλωβίσουν ένα ολόκληρο λαό.

Keywords
Τυχαία Θέματα