Ουδέν μεμπτό για το άτομό μου, σχετικά με διαγραφές χρεών δηλώσει ο Τ. Ευθυμίου

14:15 29/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Τίμης Ευθυμίου αναφέρει ότι όλες οι υποχρεώσεις που είχε έναντι της Τράπεζας Κύπρου ως μέτοχος σε συγκεκριμένη η εταιρεία, «έχουν ρυθμιστεί μετά από εξόφληση σχετικού δανείου στο πλαίσιο νόμιμου διακανονισμού με την Τράπεζα το 2008, όπως δηλαδή συμβαίνει σε χιλιάδες περιπτώσεις

καθυστερημένων δανείων εταιρειών».

Σε ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) αναφέρεται πως ο κ. Ευθυμίου προβαίνει μεν σε αυτή την διευκρίνιση «παρά το γεγονός ότι θεωρώ πως ανθρωπόμορφα αρπακτικά βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν στο δραματικό σκηνικό της Κύπρου ‘αίμα και χρήμα’, προβαίνοντας σε «αποκαλύψεις» λιστών αμφιβόλου πηγής και καμίας πιστοποίησης».

Ο κ. Ευθυμίου αναφέρει ότι «ο διακανονισμός αυτονόητα θα πρέπει να εμφαίνεται και στα αρχεία της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και ως εκ τούτου ουδεμία ενέργεια χαριστική, μεμπτή και παράνομη υφίσταται».

Ως εκ τούτου, συνεχίζει ο κ. Ευθυμίου, «επιφυλάσσω τα νόμιμα δικαιώματα μου έναντι προσώπων, εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που κάνουν αναφορά στο όνομα μου σε σχέση με ‘λίστα διαγραφής δανείων πολιτικών προσώπων’».

Ο Τίμης Ευθυμίου τάσσεται υπέρ του διορισμού «εδώ και τώρα ποινικού ανακριτή ώστε οι ένοχοι να οδηγηθούν στο σκαμνί».

Keywords
Τυχαία Θέματα