Όμιλος Ξενοδοχείων Sunrise: 100 νέες θέσεις εργασίας στον Πρωταρά

17:31 18/1/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σε επένδυση αξίας €40 εκατομμυρίων προχώρησε ο Όμιλος Ξενοδοχείων Sunrise, με το υπερσύγχρονο και πολυτελές ξενοδοχείο Sunrise Pearl, το οποίο θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του τον προσεχή Μάιο.

Μεσούσης της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που αντιμετώπισε η Κύπρος από το 1974 κι ενώ η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Sunrise δημιουργεί πέραν από 100 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας το

προσωπικό που εργοδοτεί σε 350. Με στόχο την εξεύρεση του απαραίτητου προσωπικού που θα στελεχώσει το νέο ξενοδοχείο της εταιρείας, έχουν δημοσιευθεί ήδη στον Τύπο αγγελίες για  πρόσληψη Κυπρίων για τις θέσεις chef, food & beverage manager και maître, γκαρσονιών, μαγείρων, καμαριέρων, υπαλλήλων υποδοχής και εργαζομένων για άλλες θέσεις .Με τις πρόσφατες αγγελίες, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Sunrise αποδεικνύει την προτίμηση που έχει για ντόπιο προσωπικό για στελέχωση των ξενοδοχείων του.

Οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο να δεχθεί τους πρώτους πελάτες τον προσεχή Μάιο. Το Pearl είναι η τέταρτη ξενοδοχειακή μονάδα της εταιρείας μετά το Sunrise Hotel και δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων, το Sandra Hotel Apartments και το Brilliant Hotel Apartments.

Το Sunrise Pearl θα απευθύνεται στη ξένη αγορά, αλλά και στο κυπριακό κοινό και θα παρέχει υψηλής τεχνολογίας πολυτελείς υπηρεσίες. Θα διαθέτει τέσσερις πισίνες, τέσσερα εστιατόρια και τρία bar, ενώ το 1/3 των δωματίων θα είναι σουίτες, ορισμένες εκ των οποίων περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες. Επίσης, θα προσφέρει το μεγαλύτερο κέντρο παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών spa στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα