Ολοκλήρωσε τις επαφές του στη Σρι Λάνκα ο Γ. Κασουλίδης

21:59 15/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σειρά επαφών με ομολόγους του είχε ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, στο περιθώριο των εργασιών της Συνάντησης των ΥΠΕΞ των κρατών μελών της Κοινοπολιτείας, μεταξύ 13 και 15 Νοεμβρίου στη Σρι Λάνκα.

Η συνάντηση ήταν προπαρασκευαστική της συνάντησης των Αρχηγών Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, συζητήθηκαν διάφορα διεθνή, πολιτικά και οικονομικά θέματα.

Προστίθεται ότι στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Κασουλίδης είχε διμερείς συναντήσεις με τους ομολόγους τους από τις Σεϋχέλλες, τη Σιγκαπούρη

και την Κένυα καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοπολιτείας.

Ο Υπουργός Εξωτερικών αναχωρεί από το Κολόμπο αργά το απόγευμα με προορισμό τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), όπου και θα συνεχίσει τις επαφές του. Στο πλαίσιο της εκεί του παρουσίας, θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, με τον οποίο θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, τις διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, τις εξελίξεις στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου καθώς και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Κασουλίδης θα συμμετάσχει επίσης στις εργασίες του «Sir Bani Yas Forum» που θα πραγματοποιηθεί στο Άμπου Ντάμπι, στις 15-17 Νοεμβρίου και αναμένεται να έχει στο περιθώριο του συνεδρίου διμερείς επαφές με ομολόγους του άλλων χωρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα