Οι τρεις Εκπρόσωποι Τύπου της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ

09:33 1/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το δύσκολο έργο της πληροφόρησης των Κύπριων αλλά κυρίως των ξένων δημοσιογράφων τόσο στην Κύπρο όσο και στις Βρυξέλλες για τα τεκταινόμενα στη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ ανέλαβαν τρεις Εκπρόσωποι Τύπου, δύο στις Βρυξέλλες και ένας στη Λευκωσία. Πρόκειται για τους Νίκο Χριστοδουλίδη και Μαριάννα Καραγιώργη στις

Βρυξέλλες, και τον Κώστα Γεννάρη στη Λευκωσία.

Το στοίχημα για τους τρεις Εκπρόσωπους Τύπου είναι να τηρούν ενήμερους ανά πάσα στιγμή τους δημοσιογράφους για όλες τις εξελίξεις στη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας.

Είναι γεγονός ότι η επικοινωνιακή πτυχή μιας προεδρίας θα κριθεί κατά πολύ από την άμεση ανταπόκριση των Εκπροσώπων Προεδρίας και τις σαφείς απαντήσεις που θα δίνουν στους δημοσιογράφους, προκειμένου και εκείνοι με τη σειρά τους να μπορέσουν να μεταδώσουν τις πληροφορίες στα ΜΜΕ της χώρας τους.

Σημειώνεται ότι στις Βρυξέλλες ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα είναι ο Εκπρόσωπος Τύπου για θέματα της Επιτροπής Μονίμων Αντιπροσώπων II που ασχολείται κυρίως με πολιτικά, χρηματοδοτικά θέματα και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, ενώ η Μαριάννα Καραγιώργη θα είναι η Εκπρόσωπος Τύπου για θέματα της Επιτροπής Μονίμων Αντιπροσώπων Ι που ασχολείται βασικά με κοινωνικά και τεχνικά ζητήματα.
O κ. Γεννάρης θα ενημερώνει τους δημοσιογράφους που επισκέπτονται την Κύπρο αλλά και τους Ευρωπαίους αξιωματούχους που επισκέπτονται την Κύπρο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας. Επίσης, στα καθήκοντά του είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την ΕΕ.

Ειδικό αφιέρωμα στους τρεις Εκπροσώπους Προεδρίας φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, www.cy2012.eu.

Keywords
Τυχαία Θέματα