Οι πρώτοι επιβάτες της RYAN AIR στο αεροδρόμιο Πάφου

14:12 5/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με παραδοσιακά εδέσματα και ποτά, παράγοντες της Πάφου υποδέχθηκαν τους 400 περίπου πρώτους επιβάτες των πτήσεων της Στοκχόλμης και της Φρανκφούρτης που έφθασαν σήμερα στο Αεροδρόμιο Πάφου, με τις δύο πρώτες πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας RYAN AIR.

Επίσης, παρουσιάστηκε στους επιβάτες πρόγραμμα με κυπριακούς χορούς και μουσική.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας είπε ότι ένα μεγάλο όραμα γίνεται πραγματικότητα με τη διεθνή αξιοποίηση του αερολιμένα, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όσους συνέλαβαν

στην επίτευξη του μεγάλου αυτού στόχου.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Γιώργος Λεπτός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη των πτήσεων, σημειώνοντας ότι το κύρος της Πάφου και του αεροδρομίου της αναβαθμίζεται ουσιαστικά με όλα τα συνεπακόλουθα οφέλη στον τουρισμό, αλλά και στις υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες της Επαρχίας.

H διευθύντρια marketing της εταιρείας RYAN AIR Μαρία Μάντσεβ χαρακτήρισε πολύ σημαντικό γεγονός τόσο για την Κύπρο όσο και για την εταιρεία AIR τη νέα συνεργασία που αναπτύσσεται.

Η RYAN AIR θα χρησιμοποιεί το Αεροδρόμιο Πάφου ως βάση της. Η εταιρεία που διαχειρίζεται 250 αεροσκάφη, εκτελώντας 1.400 πτήσεις ημερησίως, συνδέοντας 160 προορισμούς, θα εκτελεί 40 εβδομαδιαίες πτήσεις στο Αεροδρόμιο Πάφου, συνδέοντας την Πάφο με 15 αεροδρόμια σε εννέα πόλεις και μεταφέροντας ετησίως πέραν των 230.000 επιβατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα