Οι Οικολόγοι χαιρετίζουν την έναρξη έρευνας από τη ΜΟΚΑΣ για το γραφείο Αναστασιάδη

11:20 5/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η έρευνα ΜΟΚΑΣ για δικηγορικό γραφείο Αναστασιάδη

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών χαιρετίζει τη διαδικασία έρευνας από τη ΜΟΚΑΣ για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορά ξέπλυμα βρόμικου χρήματος από το δικηγορικό γραφείο του υποψήφιου Προέδρου κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Ως Κίνημα Οικολόγων

Περιβαλλοντιστών θεωρούμε πρώτιστης σημασίας τα θέματα διαφάνειας και επανειλημμένα έχουμε θέση το θέμα σε διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Κυπριακός λαός οφείλει να ξέρει τι γίνεται κάτω από το τραπέζι και πίσω από τη πλάτη του.

Αναμένουμε το πόρισμα της έρευνας πριν τη μέρα της εκλογικής αναμέτρησης. Είναι υποχρέωση των πολιτικών να τον ενημερώνουν, πόσο μάλλον ένας υποψήφιος Πρόεδρος ο οποίος ζητά τη ψήφο εμπιστοσύνης του λαού. Σε μια εποχή που η Κύπρος κατηγορείται για φορολογικός παράδεισος και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος είναι πολύ σημαντικό τέτοιας μορφής καταγγελίες που αφορούν μάλιστα πολιτικούς ηγέτες να τυγχάνουν άμεσης διερεύνησης. Ελπίζουμε αυτή η ιστορία να μην έχει την κατάληξη του φιάσκου με τους δυναμίτες στο Κελλάκι ή της υπόθεσης των αστυνομικών ερευνών στην Κεντρική Τράπεζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα