Οι Κυπριακές Αερογραμμές εγκαινίασαν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα

00:21 6/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την εκτίμηση ότι το νέο το δρομολόγιο των Κυπριακών Αερογραμμών Θεσσαλονίκη – Αθήνα και ΑθήναΘεσσαλονίκη «έχει ήδη συναντήσει τη θετική ανταπόκριση του επιβατικού κοινού της Ελλάδας, γεγονός που βεβαιώνει ότι η παρουσία της εταιρείας στη χώρα θα έχει μέλλον», εξέφρασε σήμερα ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του εθνικού αερομεταφορέα Γιώργος Μαυρόκωστας.

Ο

κ. Μαυρόκωστας μιλούσε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Αθήνα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», στην παρουσία των αρχών της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδας. Την κορδέλα των εγκαινίων της νέας πτήσης έκοψαν ο κ. Μαυρόκωστας μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στο χαιρετισμό του, ο κ. Μαυρόκωστας αφού καλωσόρισε τους οικονομικούς, πολιτικούς και επιχειρηματικούς φορείς της συμπρωτεύουσας, καθώς και τους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν ως εταιρεία «δημιουργήσει ρίζες στην Ελλάδα, αφού πέραν από τις κοινές καταβολές και την άρρηκτη σχέση ΚύπρουΕλλάδας, είμαστε η εταιρεία με την πιο μακρόχρονη συνεισφορά στην αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών μας. Από το 1947 που άνοιξαν τα φτερά τους οι Κυπριακές Αερογραμμές, η Αθήνα ήταν ο πρώτος προορισμός που εξυπηρέτησε, ενώ στη συνέχεια καθιερώθηκαν και οι καθημερινές μας πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη».

Αφού αναφέρθηκε στα δρομολόγια που πραγματοποιούν οι Κυπριακές Αερογραμμές στην Ελλάδα και τα νησιά, ο κ. Μαυρόκωστας είπε πως «από τον Ιούλιο φέτος θα πραγματοποιούνται απ ευθείας δρομολογημένες πτήσεις προς τρία δημοφιλή ελληνικά νησιά, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο, με 4 πτήσεις την εβδομάδα από τη Λάρνακα από και προς κάθε νησί, ενώ θα γίνονται και ναυλωμένες πτήσεις σε προορισμούς όπως η Καβάλα, η Σκιάθος και η Κεφαλονιά».

Πρόσθεσε ότι από τις 26 Μαρτίου οι Κυπριακές Αερογραμμές πραγματοποιούν τρεις καθημερινές εσωτερικές πτήσεις και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «με την παρουσία μας στο δρομολόγιο αυτό πέραν του ότι προσφέρουμε μια επιπλέον εναλλακτική επιλογή στο επιβατικό κοινό, οι Κυπριακές Αερογραμμές αφήνουν το δικό τους στίγμα, συμβάλλοντας στην εξυπηρέτηση της ταξιδιωτικής κίνησης προς και από τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις».

Στο χαιρετισμό του, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει στις αερομεταφορές, στην παγκόσμια οικονομική κρίση και στην καλπάζουσα άνοδο των τιμών του πετρελαίου, που όπως είπε δημιουργούν συνεχώς νέα δεδομένα. Πρόσθεσε ότι «εκείνο που για μας είναι σταθερή αξία είναι η προσπάθειά μας να προσφέρουμε ασφάλεια στον επιβάτη, σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό επίπεδο εξυπηρέτησης και φιλοξενίας. Η εταιρεία μας είναι ιδιαίτερα προσεκτική και ευαίσθητη στον καθορισμό της τιμολογιακής πολιτικής και επιδιώκει τα ναύλα της να είναι ανταγωνιστικά και να συνοδεύονται πάντα με ποιότητα και συνέπεια στην εξυπηρέτηση».

Ο κ. Μαυρόκωστας αναφέρθηκε και στις φήμες που ακούγονται για την επιβίωση των Κυπριακών Αερογραμμών και είπε πως η εταιρεία «δεν έμεινε ανεπηρέαστη απ

Keywords
Τυχαία Θέματα