Οδηγός διπλοκάμπινου ευθύνεται για τις πυρκαγιές σε Παλιομέτοχο και Μένοικο

09:13 4/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τον οδηγό διπλοκάμπινου αυτοκινήτου μάρκας ISUZU ή CHEVROLET, αργυρού χρώματος, αναζητεί η Αστυνομία σε σχέση με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν χθες το απόγευμα σε περιοχές των χωριών Παλιομέτοχο και Μένοικο.

Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, από τις εξετάσεις που έγιναν εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι οι φωτιές τέθηκαν κακόβουλα και ότι ενέχεται πρόσωπο, το οποίο θεάθηκε να κινείται με διπλοκάμπινο όχημα.

Καλείται το κοινό, εάν

γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Η Αστυνομία έλαβε χθες γύρω στις τέσσερις το απόγευμα πληροφορία για τις πυρκαγιές.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν δύο εστίες στο δρόμο Παλιομετόχου – Μενοίκου και άλλες τέσσερις εστίες στο δρόμο Μενοίκου – Κάτω Μονής.

Στα σημεία των πυρκαγιών μετέβησαν πυροσβέστες με εννέα συνολικά πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι με τη βοήθεια γεωργικών ελκυστήρων και κατοίκων της περιοχής, κατέσβεσαν τις πυρκαγιές.

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Παλιομετόχου κατέκαψε τέσσερα εκτάρια αποκάλαμα, άγρια βλάστηση και λάστιχα άρδευσης αξίας 800 ευρώ, καθώς επίσης και μια αντλία νερού αξίας 5,000 ευρώ.

Στην περιοχή του Μενοίκου, η πυρκαγιά κατέκαψε τέσσερα εκτάρια αποκάλαμα και άγρια βλάστηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα