Ο ΥΠΑΜ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της πολιτείας για το έργο των συνδέσμων ΕΟΚΑ

19:24 18/2/2014 - Πηγή: OnlyCY


Συνάντηση με τους Προέδρους του Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ (Σ.Ι.Μ.Α.Ε.) Ανδρέα Μαϊμαρίδη, τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959 Ρογήρο Σιηπιλλή και τον Πρόεδρο των Συνδέσμων Αγωνιστών ΕΟΚΑ Θάσο Σοφοκλέους είχε την Τρίτη ο Υπουργός Αμυνας Φώτης Φωτίου.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα

που άπτονται της συνεργασίας τους με το Υπουργείο της Άμυνας και τέθηκαν επί τάπητος και άλλα θέματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων, αλλά και τη συμβολή τους και συνεισφορά τους στις προσπάθειες που γίνονται για δημιουργία Μουσείου Στρατιωτικής Ιστορίας.

Ο κ. Φωτίου, αφού επαναβεβαίωσε την πλήρη στήριξη του στο έργο τους, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς το πρόσωπό τους, λέγοντας ότι η προσφορά τους αποτελεί παράδειγμα αγωνιστικότητας για το λαό αλλά και για τους οπλίτες οι οποίοι σήμερα υπηρετούν τη θητεία τους.
Ο αγώνας των ηρώων της ΕΟΚΑ, συνέχισε ο κ. Υπουργός, αποτελεί ζωντανό σύμβολο ανιδιοτελούς προσφοράς προς την πατρίδα, η οποία αυτές τις κρίσιμες στιγμές δοκιμάζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα