Ο Πρόεδρος του Λάος ενημερώθηκε για Κυπριακό και τις προτεραιότητες της κυπριακής Προεδρίας

14:57 25/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ και για τις προσπάθειες της κυπριακής Κυβέρνησης για εξεύρεση δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λάος Choummaly Sayasone, η Πρεσβευτής της Κύπρου στη χώρα Ιωάννα Μαλλιώτη επιδίδοντας τα διαπιστευτήρια της. ως Πρεσβευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λάος με έδρα το Πεκίνο.

Όπως αναφέρεται

σε επίσημη ανακοίνωση σε συνάντηση η οποία ακολούθησε την επίσημη τελετή, στην παρουσία του Υπουργού Προεδρίας, του Υφυπουργού Εξωτερικών και άλλων αξιωματούχων, ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λάος καλωσόρισε την Πρεσβευτή και διαβίβασε θερμούς χαιρετισμούς προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.

Ο Πρόεδρος Sayasone εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του για τη βοήθεια, στήριξη και συνδρομή της Κύπρου στα διεθνή βήματα και αναφερόμενος στις φιλικές σχέσεις των δύο χωρών ευχήθηκε όπως συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία σε όλους τους τομείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα