Ο Νάσος Γουμενίδης σχολιάζει το ειδύλλιο Γεωργίου-Ελευθερίου:Ο χωρισμός το παραμυθάκι και το απόλυτο τσίρκο…

10:14 23/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Νάσος Γουμενίδης μέσα από το προσωπικό του blog-Nassos blog- σχολίασε την σχέση του Ανδρέα Γεωργίου με την Ελευθερία Ελευθερίου και όλα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες καθώς και την τελευταία συνέντευξη της Ελευθερίας σε γνωστό περιοδικό,που δήλωσε ότι χώρισε με τον Ανδρέα.

ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Συγκεκριμένα έγραψε:

Για τον χωρισμό της με τον Ανδρέα Γεωργίου μετά από 1,5 χρόνο σχέσης μίλησε για πρώτη φορά σε γνωστό περιοδικό, η Ελευθερία Ελευθερίου. Συγκεκριμένα δήλωσε “Με τον Ανδρέα δεν είμαστε μαζί.

Αυτή την περίοδο είμαι μόνη μου. Ο χωρισμός μας είναι πρόσφατος. Ξέρω πως έχουν γραφτεί διάφορα, αλλά μέχρι τώρα δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Ήθελα πρώτα να καταλάβω τι γίνεται μέσα μου”.

Και συνεχίζει:“Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, ακόμη περισσότερο όταν αγαπάς τον σύντροφό σου” και συμπλήρωσε: “Κράτησα πολύ όμορφες στιγμές από αυτή τη σχέση, απλά δεν ήταν για να πάει άλλο”.

Μα ποιον δουλεύεις καλή μου; Νομίζεις « τρώμε κόνναρα» που λένε και στην Κύπρο.Δεν πήγαινε άλλο και πριν μια βδομάδα ήτανε μαζί σου σε εμφάνιση σου στην Λεμεσό και χορεύατε και διασκεδάζατε μες την τρελλή χαρά;

Ποιος να στο έλεγε όμως που η μεγάλη ψευτιά και υποκρισία σου θα ξεσκεπαζόταν.Επειδή δεν είδες φωτογράφο να σε τραβά μαζί με τον Αντρίκο φωτογραφίες, ήσουνα ήσυχη για να συνεχίσεις τα παιχνιδάκια σου με τα media;

Έλα που ο θεός αγαπά τον κλέφτη αγαπά και τον νοικοκύρη και οι φωτογραφίες που αποκάλυπταν την μεγάλη κοροιδία με τον χωρισμό κυκλοφόρησαν μέσα από το κορυφαίο site της Κύπρου Onlycy και ενημερώθηκαν όλοι πως το θέμα με τον χωρισμό σου ήτανε ένα κακόστημένο προφανώς-και λέω κακοστημένο γιατί αν ήταν καλόστημένο θα πρόσεχες και δεν θα τον έπερνες μαζί σου σε εμφάνιση σου-διαφημιστικό κόλπο για να κρατιέσαι στην επικαιρότητα.

Και για να διαφημιστεί επίσης η νέα σειρά του αγαπημένου σου«Μπρούσκο» και να γίνει γνωστή η παντελώς άγνωστη πρωταγωνίστρια Ελένη Βαΐτσου.

Σε τα μας τα πουλάς αυτά;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Onlycy και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου και αρχισυντάκτη του site Μιχάλη Σταύρου ,έγινε χαμός στα γραφεία του περιοδικού αφού είχε κανονιστεί εξώφυλλο της Ελευθερίας Ελευθερίου για να μιλήσει για τον υποτιθέμενο χωρισμό της με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Με το που έιδαν τις φωτογραφίες που αποδείκνυαν πως ακόμη είναι μαζί και γλεντάνε ενώ λένε πως δεν μιλιούνται ,έγιναν έξαλλοι οι υπεύθυνοι του περιοδικού γιατί ένιωσαν να τους δουλεύει το κοριτσάκι.Τώρα το πως τα μπάλωσε και πήρε το εξώφυλλο της μόνο αυτοί ξέρουν!

Παιχνιδάκια παμπάλαια άλλης εποχής είναι αυτά που πλέον δεν περνάνε!Ο κόσμος ξύπνησε!Και όσο κοροιδεύεις τον κοσμάκη τόσο σε φτύνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα