Ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής καταγγέλει τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου

20:51 26/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κατήγγειλε ο πρόεδρος του κόμματος της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος.

Στο

πλαίσιο ομιλίας του προς της κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του κόμματος ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι «στην ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχουν αδικήματα γνώμης και ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων».

Ο κ. Μιχαλολιάκος αποκάλεσε «αντεθνικό» το μνημόνιο διότι εκχωρεί εθνική κυριαρχία στους δανειστές, ενώ για την επέτειο αποκατάσταση της Δημοκρατίας αναρωτήθηκε: «Ποια μεταπολιτευτική δημοκρατία γιορτάζουν; Είχαμε 38 χρόνια σκανδάλων, λεηλασίας των δημόσιων ταμείων και πλήρης υποχώρησης στα Εθνικά θέματα». Η Ελλάδα, πρόσθεσε, «δεν κινδυνεύει από το μίσος και τον φασισμό, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά από τα σκάνδαλα και την κλεψιά».

Απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματος, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι πρέπει να γίνουν η φωνή του Λαού που απαιτεί να μπουν οι κλέφτες φυλακή. Τέλος, κάλεσε τους Έλληνες «να πυκνώσουν τις γραμμές μας, για να δώσουμε μαζί τον Αγώνα να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική!»

Keywords
Τυχαία Θέματα