Ο Μάριος Καρογιάν δήλωσε ότι από αύριο αρχίζει μια νέα εποχή

11:33 17/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την πεποίθηση ότι από σήμερα μπαίνει τέλος στην αβεβαιότητα και ότι από αύριο αρχίζει μια νέα εποχή με καλύτερες μέρες για τον τόπο, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος του στη Λευκωσία.

Ο Μάριος Καρογιάν προσήλθε στο Δημοτικό Σχολείο Δασούλοπης στο Στρόβολο στις 10:15, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Ροντίκα όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Κέντρο

Β’.

Συνοδευόταν επίσης από ομάδα στελεχών του ΔΗΚΟ, μεταξύ των οποίων, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Φύτος Κωνσταντίνου, ο Διευθυντής του ΔΗΚΟ Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής ΔΗΚΟ Λευκωσίας Αλέκος Τρυφωνίδης και ο πρώην Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Αντώνης Πασχαλίδης.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο ο Μάριος Καρογιάν δήλωσε ότι «σήμερα μιλάει ο κυρίαρχος λαός» και πως «είναι η ώρα της δικής του ευθύνης, είναι η ώρα των δικών του αποφάσεων, είναι η ώρα της υπέρβασης των διχασμών».

«Της εθνικής συνεννόησης, της συναίνεσης και της δημιουργίας για τη σωτηρία της πατρίδας. Για την είσοδο σε μια νέα εποχή που όλοι δικαιούμαστε και όλοι αξίζουμε» όπως πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι οι πολίτες έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητας των καιρών, «πλήρη συνείδηση του πατριωτικού τους καθήκοντος, πλήρη συνείδηση της υπέρτατης ανάγκης να μη χαθεί άλλος χρόνος, άλλη μέρα ή άλλη ώρα για την ανασυγκρότηση για την γρηγορότερη έξοδο από την κρίση».

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «από αύριο οι δυνάμεις της αλλαγής , οι δυνάμεις της ευθύνης, της δημιουργίας της ανασυγκρότησης, καλούνται χωρίς χρονοτριβή να συμβάλουν αποφασιστικά έτσι που να υπερπηδηθούν οι σημερινές δυσκολίες και οι αντιξοότητες και να δημιουργηθεί εκείνη η εποχή για ανάπτυξη, δημιουργία, νέα ευημερία».

«Αυτά δηλαδή που χρειάζεται ο τόπος μας για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τον αγώνα μας για απελευθέρωση της πατρίδας και επανένωση του λαού μας» όπως εξήγησε.

«Σήμερα βάζουμε τέλος στην αβεβαιότητα. Αύριο αρχίζει μια νέα εποχή. Έρχονται καλύτερες μέρες. Ενωμένοι δημιουργούμε το μέλλον που μας αξίζει» πρόσθεσε καταλήγοντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα