Νίκος Αναδιώτης: “Κάνω μαθήματα ψυχοθεραπείας”

10:51 16/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Νίκος Αναδιώτης μιλάει μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του Αγγελινά Παρασκευαϊδη για την επιτυχία της σειράς Βασιλιάδες

Περιμένατε την επιτυχία της σειράς;

Ν. Α.: Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα ήμουν αισιόδοξος και είχα καλό προαίσθημα για το αποτέλεσμα. Για να είμαι ειλικρινής την επιτυχία της σειράς δεν την είχα καταλάβει ούτε την περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό. Η σειρά μου αρέσει και τη βλέπω και ως θεατής. Είναι νια αξιοπρεπής και καλογυρισμένη.  Χαίρομαι  που έτσι όπως είναι η γενικότερη κατάσταση  στην Ελλάδα

έχει επιτυχία.

Έχετε επενδύσει σε κάποιον άλλο τομέα;

Ν.Α: Αυτές οι σκέψεις με έχουν απασχολήσει  πάρα πολύ και σχετικά από νωρίς γι΄αυτό και έχω κάνει ήδη μαθήματα γύρω από τον κλάδο της ψυχοθεραπείας. Θέλω να τελειώσω αυτήν την σχολή και να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό . Είναι μια συνειδητή απόφαση που την πήρα σε μια ώριμη ηλικία.

Νιώθετε τυχερός;

Ν.Α: Ναι, αλλά όχι προνομιούχος ή ανώτερος από έναν άλλο συνανθρωπό μου. Φροντίζω γενικότερα να κάνω πράγματα που με κάνουν να νιώθω καλά με τη συνείδηση μου. Δεν πιστεύω στη τύχη, αλλά στο Θεό. Είμαι της άποψης ότι την τύχη μας εμείς την καθορίζουμε.

Πως αισθάνεστε για τη φετινή πρώτη σας τηλεοπτική εμπειρία στους “Bασιλιάδες”

Α.Π.: Είμαι πολύ τυχερή που ξεκίνησα  να κάνω τηλεόραση με τους “Βασιλιάδες”. Οι σκηνοθέτες μας είναι καταπληκτικοί άνθρωποι και πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν έναν ηθοποιό που είναι νέος στο χώρο. Το καθημερινό είναι μια τρομερή εμπειρία που σε εκπαιδεύει  στο να έχεις φοβερά αντανακλαστικά, αντοχή και πάντα ετοιμότητα για να μην εκτεθείς εσύ και να μην εκθέσεις το συνάδελφο και την ομάδα. Τα γυρίσματα διαρκούν πολλές ώρες και οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι, έτσι το τέλος της μέρας πραγματικά έχεις εξαντληθεί και θέλεις λίγο ζεστό  φαγάκι και υπνό αλλά πρέπει  να διαβάσεις για την επόμενη μέρα, κάτι σαν το σχολείο δηλαδή, μόνο που αυτό το σχολείο δεν θέλει να τελειώσει ποτέ.

Περιμένατε την επιτυχία της σειράς;

Α.Π.: Η αλήθεια είναι πως την περίμενα έχοντας γνωρίσει τη σκηνοθετική ομάδα και το καστ και διαβάζοντας τα πρώτα επεισόδια. ΄Ημουν σίγουρη ότι ο κόσμος θα την αγαπήσει όσο την αγαπήσαμε και εμείς.

Έχετε κοινά στοιχεία με το χαρακτήρα της “Μαρίνας”;

Α.Π.: Είχα κοινά στοιχεία με τη “Μαρίνα” όταν ήμουν 19. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, έχει αλλάξει  πολύ ο τρόπος με τον οποίο βλέπω τον κόσμο, έχω γίνει πιο σκληρή και πιο ρεαλίστρια. Δεν πιστεύω πια ότι υπάρχουν πρίγκιπες με άσπρα άλογα και ξέρω ότι τα βατράχια όσο και να τα φιλάς δνε αλλάζουν μορφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα