Νικόλας Παπαδόπουλος:Οι πόρτες του ΔΗ.ΚΟ άνοιξαν για τον κόσμο του

12:53 14/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, έστειλε χθες βράδυ το ξεκάθαρο μήνυμα ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η νέα ηγεσία που θα εκλεγεί στην δεύτερη και τελευταία φάση των εσωκομματικών εκλογών, θα υπηρετούν τον κόσμο και όχι αντίστροφα.

Μιλώντας σε συνάντηση με χιλιάδες μέλη του ΔΗΚΟ Λευκωσίας που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του ΔΗΚΟ

και η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της προεκλογικής του δέσμευσης για διάλογο με την βάση του κόμματος, ο Νικόλας Παπαδόπουλος επεσήμανε με νόημα πως «ο κόσμος του ΔΗΚΟ ψήφισε και θέλει να μιλήσει και να ακουστεί και εμείς οφείλουμε να ακούμε».

Προσθέτοντας, πως «Μπορούμε να είμαστε περήφανοι και ικανοποιημένοι γιατί είχαμε τεράστια προσέλευση, η οποία δεν παρουσιάστηκε σε καμία άλλη εκλογική αναμέτρηση οποιουδήποτε άλλου κόμματος στην Κύπρο».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, τόνισε πως « ο κόσμος του ΔΗΚΟ απέδειξε πως είμαστε δημοκρατικό κόμμα, όχι μόνο στο όνομα αλλά και στη χάρη».
Όσο αφορά τα χιλιάδες νέα μέλη που ενεγράφησαν στους καταλόγους του κόμματος, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ξεκαθάρισε πως εναπόκειται στον ίδιο προσωπικά αλλά και στην νέα ηγεσία που θα εκλεγεί να αποδείξουν πως αυτά τα μέλη δεν είναι μέλη μίας χρήσης, «τους οποίους θα θυμόμαστε μόνο όποτε έχει εκλογές».

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο ρόλο του ΔΗΚΟ, λέγοντας πως αυτός θα είναι καθοριστικός λόγω των δύσκολων καιρών. «Από την μια τα δυσάρεστα δεδομένα της Οικονομίας και από την άλλη οι δυσάρεστες εξελίξεις στο Εθνικό Θέμα, επιβάλλουν στο Δημοκρατικό Κόμμα να έχει καθοριστικό ρόλο, όχι μόνο γιατί είναι μέλος της συγκυβέρνησης, αλλά και γιατί είναι το κόμμα που έχει αποδείξει ξανά και ξανά στο παρελθόν ότι έχει τις σωστές θέσεις τόσο στην οικονομία, όσο και στο κυπριακό. Δεν είναι από αλαζονεία που απαιτούμε να μας ακούσουν οι άλλοι. Είναι γιατί δικαιώθηκαν οι θέσεις μας. Εμείς καταφέραμε να πετύχουμε οικονομικά θαύματα όποτε κυβερνούσαμε», σημείωσε.

Ολοκληρώνοντας, ο Πρόεδρος, ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για ότι έχετε προσφέρει στον τόπο και στο κόμμα μας μέχρι σήμερα και σας παρακαλώ να συνεχίσετε, μέχρι μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τον πολύποθο στόχο να φτάσουμε στο απάνεμο λιμάνι της λευτεριάς».

Keywords
Τυχαία Θέματα