Νέα υπόθεση εξαπάτησης ανέργων!

13:18 8/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νέα υπόθεση εξαπάτησης ανέργων διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας εναντίον 46χρονου από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, εναντίον του οποίου διερευνώνται αδικήματα, τα οποία φαίνεται να διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου και αφορούν εξαπάτηση, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, καταρτισμό και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, καθώς και συνωμοσία προς καταδολίευση. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται και άλλα πρόσωπα.

Αυτή την ώρα ο ύποπτος βρίσκεται ενώπιον του δικαστηρίου των Βρετανικών βάσεων Δεκέλειας για να ζητηθεί η κράτηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες

του ΚΥΠΕ, η αστυνομία των Βάσεων προχώρησε χθες στη σύλληψη 46χρονου από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, εναντίον του οποίου έγινε καταγγελία από πρόσωπο ότι διατηρούσε γραφείο εξευρέσεως εργασίας στην κοινότητα Ξυλοτύμπου.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος υποσχόταν εργασία σε ανέργους, με την προϋπόθεση ότι θα κατέβαλαν το ποσό των 35 ευρώ για εγγραφή, καθώς και χρηματικό ποσό το οποίο κυμαινόταν από 120 μέχρι 180 ευρώ για συμμετοχή σε σεμινάριο ασφάλειας και υγείας. Στη συνέχεια θα τους εξασφάλιζε εργασία μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ως επιστάτες σε εταιρεία με έδρα την Αλγερία.

Μέλη της αστυνομίας των βρετανικών βάσεων, δυνάμει δικαστικού εντάλματος διενήργησαν έρευνες στα υποστατικά του υπόπτου και περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια. Όπως έχει διαπιστωθεί, μέχρι στιγμής εντοπίστηκαν 22 πρόσωπα τα οποία έχουν εξαπατηθεί, ωστόσο πιστεύεται ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα