Ναταλία Γερμανού-Κώστας Μηλιωτάκης: Δείτε ποιον νέο τραγουδιστή «χτίζουν» με σουξέ!!!

16:47 17/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η δισκογραφία στην Ελλάδα όπως την έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους είναι ανύπαρκτη. Δεν υπάρχουν οι πάλαι ποτέ κραταιές εταιρείες που ακόμη και για να περάσεις απ΄έξω από τις εγκαταστάσεις τους…ήθελες ειδική άδεια.

Και συνάμα δεν υπάρχουν σήμερα και προσωπικότητες όπως παλιά που να μπορούν ως καπεταναίοι να τρέξουν τις εταιρείες όπως πρέπει. Ειδικά δε μετά τις τελευταίες συγχωνεύσεις απορροφήσεις και συμφωνίες το πεδίο δράσης πολλών εξαιρετικών δημιουργών μειώθηκε δραματικά.

Κάποιοι ωστόσο έχουν βρεί

τρόπο να δημιουργούν. Και το κάνουν απο την αρχή. Τόσο η Ναταλία αλλά και ο Μηλιωτάκης έχουν κριθεί απο το blog μας αυστηρά κατα το παρελθόν. Έχουμε αναδείξει πληροφορίες που τους αφορούν και ενδεχομένως να τους έχουν ενοχλήσει.

Ωστόσο οφείλουμε να αναδείξουμε και την πρωτοβουλία τους…εδώ και λίγο καιρό να στραφούν σε νέους καλλιτέχνες. Και το κάνουν ξεκινώντας από τον Γιώργο Δασκαλάκη. Έναν καλλιτέχνη που μας συγκλόνισε όλους με την μάχη που έδωσε για την υγεία του.

Κι επειδή ο τυπάρας κέρδισε τον θάνατό και μπορεί και πάλι σήμερα να ονειρεύεται. Χθες λοιπόν ολοκληρώθηκε το τραγούδι «1-0″ σε στίχους Ναταλίας και μουσική Κώστα Μηλιωτάκη. Το αποτέλεσμα; Αν κρίνω απο τις φωτογραφίες…εξαιρετικό!

Είναι και συμβολικός ο τίτλος. Ο Γιώργος κέρδισε τον θάνατο και έτσι προηγείται με «1-0″. Πρόκειται για μια ρούμπα που οι ειδικοί την χαρακτηρίζουν Τεράστιο σουξέ!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα