Μιχάλης Σοφοκλέους: “Αντέδρασα βίαια,τους χτύπησα και έφυγα!” Σε ποιους αναφέρετε ο γοητευτικός ηθοποιός;

00:06 21/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Έλενα Τσιακούπη, πριν λίγες εβδομάδες, ο Μιχάλης Σοφοκλέους αποκάλυψε πως πληγώθηκε αρκετά από έρωτα και πως αντέδρασε βίαια σε κάποιες καταστάσεις. Παρακάτω δείτε τα πιο αποκαλυπτικά αποσπάσματα από την συνέντευξη :

Αν είχες την ευκαιρία να γράψεις ένα σενάριο, ποιο θέμα θα διάλεγες;

Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό μέχρι στιγμής να γράψω σενάριο. Αν μου έλεγαν να προτείνω ,όμως , μια ιδέα θα έλεγα να γραφτεί κάτι το οποίο να αφορά το «αψυχολόγητο φαινόμενο» στη ζωή μας που λέγεται γυναίκα
( χαμογελάει). Θα το έβλεπαν όλοι οι άντρες μπας και καταφέρουν καμιά φορά να ψυχολογήσουν το πώς σκέφτεται μια γυναίκα. Και φυσικά θα το έβλεπαν και οι γυναίκες και θα χαμογελούσαν με τα κολπάκια τους.

Πως βλέπεις την γυναίκα του σήμερα;

Υπάρχουν διαφόρων ειδών γυναίκες του σήμερα. Η κάθε μια είναι διαφορετική εξαρτάται από τα γούστα καθενός.

Ποια γυναίκα απεχθάνεσαι και ποια γυναίκα σε γοητεύει;

Απεχθάνομαι τη γυναίκα που ξέρει ότι είναι ωραία και πετάει στα σύννεφα  και που οι μόνες της έγνοιες είναι τα «show off». Με γοητεύει μια γυναίκα που ίσως δεν είναι τόσο ωραία αλλά είναι ταπεινή, σεμνή και προσγειωμένη.

Θεώρησε ο γόης της Κυπριακής τηλεόρασης, αποδέχεσαι αυτό τον τίτλο;

Γόης της κυπριακής τηλεόρασης πρώτη φορά το ακούω από εσένα και σε ευχαριστώ. Δεν έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, οπότε δεν αποδέχομαι τον τίτλο αυτό. Ο κάθε άνθρωπος έχει ξεχωριστή ομορφιά.

Σου αρέσει το γυναικείο φύλο να λιώνει για χάρη σου;

Σε όλους αρέσει να έχουν κατακτήσεις, φλέρτ και γενικά να έχουν αυτό που λέμε «πέραση» στο αντίθετο φύλο. Έτσι και σε εμένα. Είναι άλλωστε φυσική ανάγκη του ανθρώπου να νιώθει την επιβεβαίωση.

Έχεις δεχτεί περίεργες ενέργειες από θαυμάστριες σου;

Έχω δεχτεί. Γύρισα σπίτι μου, μετά από μια έξοδο και αφού μπήκε από το παράθυρο μου χτύπησε την πόρτα του υπνοδωματίου ενώ κοιμόμουν. Ήταν από τα πιο ακραία που έχω να θυμάμαι.

Μένεις μόνος σου και πως την αντιμετώπισες;

Τότε έμενα μόνος μου, τώρα μένω με την σκυλίτσα μου την “Michel” (χαμογελάει). Την αντιμετώπισα όπως έπρεπε ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες.

Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;

 «Κοπέλλιν». Τελειομανής , αυτοκαταστροφικός, τυπικός.

Γιατί αυτοκαταστροφικό;

Διότι μερικές φορές όταν με πιάνουν τα ψυχολογικά μου , τα ισοπεδώνω όλα στο «πι και φι». Ίσως μετά μετανιώνω αλλά η ζημιά προλαβαίνει και γίνεται.

Είναι ο Μιχάλης σε σχέση αυτό το διάστημα;

Ο Μιχάλης είναι μπερδεμένη ιστορία αυτό το διάστημα.

Όταν ερωτεύεσαι δίνεις την ψυχή σου ή είσαι επιφυλακτικός;

Όταν ερωτεύομαι τα δίνω όλα. Γίνομαι ένα με τα πατώματα.

Έχεις πληγωθεί τόσο πολύ που να μην μπορείς να προχωρήσεις σε άλλη σχέση;

Ναι έχει γίνει και αυτό. Στα 18 μου όταν ήμουν στρατιώτης πήρα άδεια εξωτερικού για να ταξιδέψω και να κάνω έκπληξη στην κοπέλα μου. Δυστυχώς έκανε αυτή έκπληξη σε εμέ
Keywords
Τυχαία Θέματα