Μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή αποχετευτικού στην Πέγεια

21:29 8/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Απομακρυσμένο χαρακτήρισε το σενάριο της δημιουργίας αποχετευτικού συστήματος στο Δήμο Πέγειας, ο δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης, αφού παρατηρείται μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή του.

Ο δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως οι δεσμεύσεις του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου ότι οι εργασίες για την κατασκευή του αποχετευτικού συστήματος θα άρχιζαν άμεσα μετά την ένταξη του δήμου στο δίκτυο του ΣΑΠΑ έπεσαν στο κενό.

Πρόσθεσε επίσης, ότι δεδομένης της γενικότερης οικονομικής κατάστασης

του τόπου παρουσιάζονται σοβαρές δυσκολίες ως προς την εξεύρεση του σχετικού κονδυλίου που απαιτείται για την έναρξη των κατασκευαστικών έργων.

Δυστυχώς συνέχισε, ο κ. Ακουρσιώτης το έργο βρίσκεται μακριά από την εκτέλεση του επισημαίνοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει δανειοδότηση για την εξασφάλιση του σχετικού χρηματικού ποσού.

Εξάλλου συνέχισε, σε ότι αφορά τις ενέργειες από πλευράς του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Οικονομικών ώστε να εξασφαλιστεί η σύναψη δανείου, ο δήμαρχος Πέγειας είπε ότι και αυτές οι προσπάθειες δεν απέφεραν αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα