Μεγάλη επιχειρηματική αποστολή του ΚΕΒΕ στο Ισραήλ

10:41 25/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ στο Τελ Αβίβ οργανώνουν το ΚΕΒΕ και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στο Ισραήλ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΒΕ,

σκοπός του Φόρουμ, το οποίο θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου, είναι η προώθηση της Κύπρου ως περιφερειακό κέντρο παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών και ελκυστικός προορισμός επενδυτικών ευκαιριών.

Όπως αναφέρεται, η αποστολή και το Φόρουμ πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου-Ισραήλ, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprises Europe Network και το Επιμελητήριο του Ισραήλ.

Σημειώνεται ότι της αποστολής του ΚΕΒΕ, θα ηγηθεί ο Αντιπρόεδρος Τουρισμού του Επιμελητηρίου Ντίνος Λευκαρίτης και θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται κυρίως στις υπηρεσίες, στον τομέα ανάπτυξης γης αλλά και στο εμπόριο (εισαγωγές/ εξαγωγές), τη βιομηχανία/κοινοπραξίες και γενικά με επιχειρηματικές δραστηριότητες μεταξύ της Κύπρου και του Ισραήλ.

Το πρόγραμμα του Φόρουμ, προστίθεται στην ανακοίνωση, έχει ετοιμαστεί σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο του Ισραήλ με στόχο την αυξημένη παρουσία επιχειρηματιών ούτως ώστε να πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις για τη προώθηση των αμοιβαίων επενδύσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, ο Υπουργός Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης θα αναπτύξει και θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα και τη στρατηγική θέση της Κύπρου στον τομέα της Ενέργειας.

Θα γίνουν επίσης παρουσιάσεις αναφορικά με την Κύπρο σαν Κέντρο Υπηρεσιών από το Κρίστη Χριστοφόρου και των Επενδυτικών ευκαιριών στον τομέα της Κτηματαγοράς και Ανάπτυξης Γης καθώς και της Μαρίνας Λεμεσού από τον Γιώργο Γεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα