Με φεστιβάλ νερού και ψαριού γιορτάζει η Αγία Νάπα τον κατακλυσμό

16:17 11/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με εισαγωγή φεστιβάλ ψαριού και φεστιβάλ νερού στις εκδηλώσεις του, ο Δήμος Αγίας Νάπας προσκαλεί τον κόσμο να γιορτάσει τον κατακλυσμό. Στην προσφερόμενη μουσική διασκέδαση την Κυριακή 23 Ιουνίου τραγουδά η Γλυκερία και στις 24 Ιουνίου τραγουδούν ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Αγίας Νάπας, με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση και εμπλουτισμό της παραδοσιακής γιορτής του κατακλυσμού εντάσσεται φέτος

στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις το Α’ Φεστιβάλ Ψαριού και το Α΄ Φεστιβάλ νερού.

Υπενθυμίζοντας ότι η Αγία Νάπα ήταν ένα μικρό ψαροχώρι, όπου οι πλείστοι κάτοικοι της ασχολούνταν με την αλιεία και συνήθιζαν να πραγματοποιούν χοροεσπερίδα με θέμα το ψάρι, αναφέρεται ότι ο Δήμος στοχεύει στην αναβίωση αυτής της χοροεσπερίδας δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να γευθεί τις διάφορες παραδοσιακές συνταγές μαγειρέματος ψαριού και άλλων θαλασσινών ειδών και να διασκεδάσει με την συνοδεία μουσικής και τραγουδιού.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί και τις δύο βραδιές από τις 20.00 μέχρι αργά το βράδυ.

Το Α΄ Φεστιβάλ νερού θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου από τις 10.00 μέχρι τις 13.00. Ο Δήμος Αγίας Νάπας, διευκρινίζει ότι αποφάσισε να μετατρέψει τη συνήθεια τον ανθρώπων να «κατακλύζονται» σε κάτι πιο οργανωμένο, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να. εμπλακούν σε ένα όμορφο παιγνίδι χαράς και διασκέδασης πετώντας με όλα τα μέσα όπως κουβάδες νεροπίστολα κλπ νερό ο ένας στον άλλον.

Μεταξύ των εκδηλώσεων την Κυριακή από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 θα γίνουν διαγωνισμοί και επιδείξεις θαλάσσιου τζετ σκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα