Με Δάφνη Μπόκοτα στην επιτροπή το 5ο live του “Your face sounds familiar” που ήταν αφιερωμένο στην Eurovision!

00:58 13/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στην Eurovision και μάλιστα, με την Δάφνη Μπόκοτα στην κριτική επιτροπή, ο Νίκος Γκάνος μεταμορφώθηκε σε Sertab Erener, παρουσίασε τη συμμετοχή της Τουρκίας το 2003, με το τραγούδι “Every way That I Can” και… κέρδισε!

Ο Νίκος Γκάνος θα δωρίσει τα έσοδα της βραδιάς στον σύλλογο “Φλόγα” για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Και σε αυτό το live,

δεν εμφανίστηκε η Θ. Απέργη, που όπως έχει πει η Μαρία Μπεκατώρου, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τις φωνητικές χορδές της.

Μετά και τη βαθμολογία και του κοινου, ο πίνακας διαμορφώθηκε ως εξής:

Μετά τη βαθμολογία των παικτών, υπήρξε ισοβαθμία της Άντας Λιβιτσάνου και του Κωνσταντίνου Καζάκου. Τελικά αποφασίστηκε από την κριτική επιτροπή, η Άντα Λιβιτσάνου να πάρει τον επιπλέον βαθμό και να περάσει μπροστά.

Η βαθμολογία των κριτών:

Στις 00:15 η Μαντώ ανέβηκε στη σκηνή του “Your face sounds familiar” και τραγούδησε, αυτή τη φορά το τραγούδι που η ίδια είχε ερμηνεύσει στην Eurovision. “Never let you go”…

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το show διακόπηκε και έγινε σύνδεση με το στούντιο ειδήσεων, για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ξανά πρωταθλητής Ευρώπης!

Τελευταίος εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος σαν Γιώργος Αλκαίος και τραγούδησε το “OPA!”, τη συμμετοχή της χώρας μας το 2010. Μπέρδεψε και τα λόγια του τραγουδιού κάποια στιγμή…

Ο Νίκος Γκάνος μεταμορφώθηκε σε… Sertab Erener και παρουσίασε τη συμμετοχή της Τουρκίας το 2003, με το τραγούδι “Every way That I Can”. ”Ήσουν απίστευτος!” του είπε η Δάφνη Μπόκοτα! Η Κατερίνα Γκαγκάκη σηκώθηκε όρθια και τον χειροκρότησε. Δείτε το βίντεο εδώ!

H Σύλβια Δεληκούρα εμφανίστηκε στη σκηνή του show σαν Αλέξια και τραγούδησε με… κυπριακή προφορά το “Ασπρο – Μαύρο”, τη συμμετοχή της Κύπρου το 1987. “Τη στήριξες πολύ καλά τη βάτα!” της είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας.
“Είναι η καλύτερή σου εμφάνιση!” της είπε η Μ. Μάλφα ενώ η Δάφνη Μπόκοτα συγκινήθηκε γιατί όπως είπε, όταν συμμετείχε η Αλέξια στον μουσικό διαγωνισμό, ήταν η πρώτη της Eurovision!


Ο Κρατερός Κατσούλης μεταμορφώθηκε σε Μιχάλη Ρακιντζή και παρουσίασε τη συμμετοχή της Ελλάδας το 2002, με το τραγούδι “SAGAPO”. Μας έκλεισε και το μάτι! ”Μου θύμισες τον Μιχάλη” του είπε η Δάφνη Μπόκοτα…

Η Κρυσταλλία εμφανίστηκε σαν Έλενα Παπαρίζου, στη συμμετοχή της Ελλάδας το 2001 με το “Die for you”.
Συμπτωματικά, ακριβώς πριν από 12 χρόνια, την ίδια μέρα, η Έλενα Παπαρίζου έκανε τη συγκεκριμένη εμφάνιση στην Eurovision.


O Θανάσης Αλευράς μεταμορφώθηκε σε Izhar Cohen και ερμήνευσε το “Ah-Bah-Nee-Bee”, τη συμμετοχή του Ισραήλ για το 1978. Για ακόμα μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις…Δείτε το βίντεο εδώ

Η Μαντώ για πρώτη φορά μεταμορφώθηκε σε άνδρα καλλιτέχνη. Εμφανίστηκε σε Mihai Traistariu, και παρουσίασε τη συμμετοχή της Ρουμανίας το 2006 με το τραγούδι “Tornero”.

Ο Κώστας Μαρτάκης με τη συνοδεία βιολιού, εμφανίστηκε σαν Alexander Rybak, για να ερμηνεύσει το “Fairytale”, τη συμμετοχή της Νορβηγίας το 2009.

Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Άντα Λιβιτσάνου σαν Verka Serduchka, στο “Danzing”. Τη συμμετοχή της Ουκρανίας το 2007.

“Aπόψε θα δούμε την Eurovision με άλλο μάτι” είπε στην έναρξη του show η παρουσιάστρια και υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή. Μαζί με τα… μόνιμα μέλη της επιτροπής, στο 5ο live εκτάκτως σε θέση κριτή είναι και η Δάφνη Μπόκοτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα