Μαλάς: Η Αριστερά να αναδειχθεί ισχυρότερη στις ευρωεκλογές

15:10 15/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Τη στήριξή του στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛΑριστερά Νέες Δυνάμεις εξέφρασε με δηλώσεις του το Σάββατο ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, λέγοντας ότι οι αξίες της προοδευτικότητας που υποστηρίζει το Κίνημα της Αριστεράς, πρέπει να αναδειχθούν ισχυρότερες για μια καλύτερη Ευρώπη.

Ο κ. Μαλάς, ο οποίος παρέστη στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΑΚΕΛ για τις ευρωεκλογές, προέβη σε δηλώσεις

στους δημοσιογράφους, αναφέροντας ότι «με την παρουσία μου εδώ θέλω να στείλω ξεκάθαρα μηνύματα ότι ο ευρύτερος χώρος της Αριστεράς, δεν είναι μια πολιτική αυλή».

«Είναι ένας χώρος που παράγει αξίες και ένας χώρος μέσα από τον οποίο πρέπει να κοσκινιστούν οι αξίες όλων. Βρίσκομαι εδώ γιατί αυτή η συλλογική προσπάθεια για τη χώρα μας, για μια καλύτερη Ευρώπη, πρέπει να πετύχει», είπε.
Ασκησε κριτική κατά των πολιτικών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) και είπε ότι «η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση δεν μπορεί να εκφράζεται σήμερα στον κυπριακό λαό με ένα ποσοστό του 56% να ζητά αποχώρηση από την ΕΕ».

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα των πολιτικών της κυρίαρχης πολιτικής δύναμης στην Ευρώπη που είναι το ΕΛΚ. Συνεπώς, η ισχυροποίηση όλων των δυνάμεων της Αριστεράς θα δώσει ένα ισχυρό, προοδευτικό, ευρωπαϊκό προσανατολισμό και στην κοινωνία της Κύπρου αλλά και στην ευρύτερη Ευρώπη», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα