Λουκαϊδης : Θέατρο παραλόγου με πρωταγωνιστές ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ

12:13 5/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

 Τη στάση του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Δημοκρατικού Κόμματος στα θέματα προϋπολογισμού ΡΙΚ και εκτάκτων στην Υγεία επέκρινε το ΑΚΕΛ.

Σε δήλωσή του, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαϊδης είπε ότι «ως κυπριακός λαός γινόμαστε μάρτυρες ενός θεάτρου του παράλογου με πρωταγωνιστές τα κόμματα ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ».

Στη μανιώδη προσπάθεια τους να πλήξουν την Κυβέρνηση

και να μετατρέψουν τη Βουλή σε κυβερνώσα,  είπε, «έχουν ξεφύγει από καιρό τώρα κάθε ορίου, προκαλώντας συνεχώς πολιτική και κοινωνική ανωμαλία».

Μπροστά στις μικροκομματικές τους σκοπιμότητες, είπε ο κ. Λουκαϊδης, «δεν υπολογίζουν τίποτε και  κανένα, ούτε τους εργαζόμενους που μένουν απλήρωτοι, ούτε τις ζωές που κινδυνεύουν από την έλλειψη προσωπικού στα νοσοκομεία, αλλά ούτε και θεσμούς και διαδικασίες, που καθημερινά καταρρακώνουν με τις ενέργειες τους».

Αντί όμως να απολογηθούν για τα τεράστια προβλήματα που προκαλούν στην κυπριακή κοινωνία, είπε, «έχουν και το θράσος, δυστυχώς, να επιμένουν να ζητούν και τα ρέστα” και “επιχειρούν να μεταθέσουν τις ασήκωτες τους ευθύνες στην Κυβέρνηση, αναποδογυρίζοντας τη λογική, λέγοντας ψέματα και καλώντας την Κυβέρνηση και άλλους να παρανομήσουν».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι «τους αφήνουμε στην κρίση του λαού».

Keywords
Τυχαία Θέματα