Λουκαΐδης: Αντιφάσεις και θέμα δεοντολογίας για τον Υπουργό Εσωτερικών

10:55 27/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι προκύπτει σοβαρό ζήτημα δεοντολογίας για τον Υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος όντας μέλος της κυβέρνησης, αρνείται την προώθηση απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ειδικότερα, ο κ. Χάσικος ως Υπουργός της κυβέρνησης Αναστασιάδη, υλοποιώντας σχετική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, πρώτος θα έπρεπε να συναινέσει στη μείωση του ενοικίου ακινήτου που ενοικιάζει στο κράτος. Αντί αυτού, ενεργεί στην αντίθετη ακριβώς κατεύθυνση.

Αρνούμενος να δεχτεί την όποια μείωση στο ενοίκιο, σε συνάρτηση

με τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του, μέσα από τις οποίες υπέδειξε στο κράτος να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο ακίνητο και να αναζητήσει άλλο, ο κ. Χάσικος αντί να δώσει πρώτος το παράδειγμα, ουσιαστικά με την όλη στάση του δίνει το μήνυμα σ’ όλους όσοι ενοικιάζουν ακίνητα στο κράτος να πράξουν το ίδιο.
Περεταίρω, δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα από τη σοβαρή αντίφαση στην οποία υπέπεσε ο κ. Χάσικος, αφού τη μια στιγμή δήλωσε ότι από της υπουργοποίησης του και εντεύθεν έπαψε να έχει οποιαδήποτε σχέση με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, αλλά το επόμενο δευτερόλεπτο αυτοαναιρέθηκε λέγοντας ότι ο ίδιος προσωπικά επικοινώνησε πριν λίγες μέρες με τη συνάδελφο του Υπουργό Εργασίας για να της αναφέρει ότι δεν ενδιαφερόταν για να προχωρήσει η σχετική συμφωνία για το δικό του ακίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα