ΛΩΡΗΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ: «Κάποιοι σταθμοί δεν είναι πλέον σε θέση να στηρίξουν παραγωγές με απαιτήσεις»

10:43 23/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TV Mania, ο διάσημος ηθοποιός και σεναριογράφος Λώρης Λοϊζίδης μίλησε για τη νέα του ταινία «Το Πουλί της Κύπρου» που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους 28 Μαρτίου και για τις τρεις παραστάσεις που θα ετοιμάσει για τη νέα σαιζόν.

Δεν έρχεται κωμική σειρά στην τηλεόραση με την υπογραφή του όπως φημολογείται, μιας και όπως δήλωσε θεωρεί ότι κάποιοι σταθμοί πλέον δεν είναι σε θέση να στηρίξουν

παραγωγές με απαιτήσεις…άρα δύσκολη και η σύναψη συμφωνιών για να γίνουν συμπεραίνουμε εμείς.

Η ταινία «Το Πουλί της Κύπρου» “είναι κωμωδία δράσης, η οποία καταπιάνεται με την κρίση και ό,τι αυτή φέρνει στην κυπριακή και ελληνική κοινωνία. Βλέπουμε τους ήρωές μας να προσπαθούν εν μέσω αυτών των δύσκολων ημερών να προσπαθούν να επιβιώσουν και να πιάσουν την καλή που λέμε. Η κρίση μπορεί να έχει διαλύσει τα πάντα αλλά όχι τη φαντασία των πρωταγωνιστών μας και το δικαίωμά τους ή το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στο όνειρο. Αλλά και το δικαίωμα του καθενός από μας να γίνει θεατής σε μια κινηματογραφική αίθουσα, να γελάσει και να διασκεδάσει απολαμβάνοντας μια ταινία που τον αφορά!”

Πρωταγωνιστούν Λένια Σορόκου, Αντώνη Κατσαρή, Μάριο Δημητρίου, Λώρη Λοϊζίδη, Φώτη Γεωργίδη, Κρατερό Κατσούλη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γεράσιμο Γεννατά, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Νίκο Ορφανό, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Μαρία Φιλίππου, Σωτήρη Καλυβάτση. Θα δείτε επίσης την Τόνια Μπάξτον, τη Βίκυ Χατζηβασίλειου και την Κατερίνα Καραβάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα